Süper Play-Off'ta yeni lider Çayırova

Spor 24.03.2023 - 14:51, Güncelleme: 24.03.2023 - 14:51
 

Süper Play-Off'ta yeni lider Çayırova

Süper Amatör Lig Play - Off'u iyice kızıştı. Neredeyse her hafta lider değiştiren grupta yeni lider Çayırovaspor oldu. Bağdat ile Diliskelesi berabere kalıp, Derincespor da mağlup olunca, Çayırovaspor liderlik koltuğuna oturdu

KRİTİK MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI Geçtiğimiz haftanın lideri Diliskelesispor ile, bir önceki haftanın lideri Bağdarspor, Cephanelik Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı her iki takımda 3'er gol atarak berabere bitirdi. Liderlik adına kritik olan maçta ekipler 1 puana razı oldu. Grubun güçlü ekiplerinden lider ortağı Derincespor ise Dilovası Belediyespor deplasmanındaydı. Liderliği çok isteyen Derincespor, Dilovası'na 1-0 mağlup olarak 2. Sıradan, 5. Sıraya geriledi. Grupta iyi performans sergileyemeyen Kocaeli Güneşspor ise ilk galibiyetini aldı. Güneş, Köseköy Ateşspor karşısında 1-0 kazandı. Grubun son maçında yeni lider Çayırovaspor, Çayırova Menderes Gençlikspor karşısında 2-0 kazanarak derbiden galip olarak ayrıldı. Yeni lider topladığı 10 puan ile rakiplerini geride bıraktı.
Süper Amatör Lig Play - Off'u iyice kızıştı. Neredeyse her hafta lider değiştiren grupta yeni lider Çayırovaspor oldu. Bağdat ile Diliskelesi berabere kalıp, Derincespor da mağlup olunca, Çayırovaspor liderlik koltuğuna oturdu

KRİTİK MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI

Geçtiğimiz haftanın lideri Diliskelesispor ile, bir önceki haftanın lideri Bağdarspor, Cephanelik Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı her iki takımda 3'er gol atarak berabere bitirdi. Liderlik adına kritik olan maçta ekipler 1 puana razı oldu. Grubun güçlü ekiplerinden lider ortağı Derincespor ise Dilovası Belediyespor deplasmanındaydı. Liderliği çok isteyen Derincespor, Dilovası'na 1-0 mağlup olarak 2. Sıradan, 5. Sıraya geriledi. Grupta iyi performans sergileyemeyen Kocaeli Güneşspor ise ilk galibiyetini aldı. Güneş, Köseköy Ateşspor karşısında 1-0 kazandı. Grubun son maçında yeni lider Çayırovaspor, Çayırova Menderes Gençlikspor karşısında 2-0 kazanarak derbiden galip olarak ayrıldı. Yeni lider topladığı 10 puan ile rakiplerini geride bıraktı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.