19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Talus, mevcut başkanlarla görüşecek

Kocaeli 29.01.2024 - 13:00, Güncelleme: 29.01.2024 - 13:00
 

Talus, mevcut başkanlarla görüşecek

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için henüz ilçe adaylarını açıklamayan AK Parti'de İl Başkanı Şahin Talus, mevcut belediye başkanları ile bugün SEKA Park Otel'de toplantı yapacak

Yerel seçimlere iki ay kala aday belirleme çalışmalarının devam ettiği AK Parti'de mevcut belediye başkanları bugün saat 15.00'da İl Başkanı Şahin Talus ile SEKA Park Otel'de toplantı yapacak. AK Parti'nin ilçelerde mevcut başkanlarla mı yoksa diğer adaylarla mı yola devam edeceği yarına (Salı) kadar netleşmiş olacak.  YARIN AÇIKLANACAK  12 ilçe adayını yarın (Salı) açıklaması beklenen AK Parti'de mevcut belediye başkanları bugün saat 15.00'da İl Başkanı Şahin Talus'un katılımıyla  SEKA Park Otel'de toplantı yapacak. Hali hazırda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı gösteren AK Parti'de, ilçelere aday adayı olan isimler heyecanla bekliyor. AK Parti, elinde olmayan tek belediye İzmit'te ise ince eleyip sık dokuyor. Buna göre temayülün yani sıra anketler de İzmit'te adayın belirlenmesinde etkili olacak. 
Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için henüz ilçe adaylarını açıklamayan AK Parti'de İl Başkanı Şahin Talus, mevcut belediye başkanları ile bugün SEKA Park Otel'de toplantı yapacak

Yerel seçimlere iki ay kala aday belirleme çalışmalarının devam ettiği AK Parti'de mevcut belediye başkanları bugün saat 15.00'da İl Başkanı Şahin Talus ile SEKA Park Otel'de toplantı yapacak. AK Parti'nin ilçelerde mevcut başkanlarla mı yoksa diğer adaylarla mı yola devam edeceği yarına (Salı) kadar netleşmiş olacak. 

YARIN AÇIKLANACAK 

12 ilçe adayını yarın (Salı) açıklaması beklenen AK Parti'de mevcut belediye başkanları bugün saat 15.00'da İl Başkanı Şahin Talus'un katılımıyla  SEKA Park Otel'de toplantı yapacak. Hali hazırda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı gösteren AK Parti'de, ilçelere aday adayı olan isimler heyecanla bekliyor. AK Parti, elinde olmayan tek belediye İzmit'te ise ince eleyip sık dokuyor. Buna göre temayülün yani sıra anketler de İzmit'te adayın belirlenmesinde etkili olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.