“Tamamen kapatmak için daha ne bekliyorsunuz?”

Gebze 21.04.2021 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 12:01
 

“Tamamen kapatmak için daha ne bekliyorsunuz?”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk, koronavirüs salgınının üçüncü pikinin diğerlerinden çok daha zorlu olduğunu dile getirerek, “Tamamen kapatmak için daha ne bekliyorsunuz” dedi.

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 346 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 36 bin 613’a yükseldi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk, ağır hasta sayılarının düşmediğini ve yoğun bakım ünitelerinin doluluk oranlarının yükseldiğini dile getirerek açıklamada bulundu. KISMİ KAPANMA BİR İŞE YARAMADI Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “3.Pik öncekilerden çok daha kötü. Bugün 341 vatandaşımız vefat etti. Ağır hasta sayısı düşmüyor yoğun bakım ünitelerinde doluluk oranı tavan yaptı. Tamamen kapatmak için daha ne bekliyorsunuz? Kısmi kapanmanın bir işe yaramadığını hep birlikte gördük. Şöyle düşünün her gün bir yolcu uçağı düşüyor ve kurtulan hiç kimse olmuyor.”
İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk, koronavirüs salgınının üçüncü pikinin diğerlerinden çok daha zorlu olduğunu dile getirerek, “Tamamen kapatmak için daha ne bekliyorsunuz” dedi.

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 346 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 36 bin 613’a yükseldi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk, ağır hasta sayılarının düşmediğini ve yoğun bakım ünitelerinin doluluk oranlarının yükseldiğini dile getirerek açıklamada bulundu.

KISMİ KAPANMA BİR İŞE YARAMADI

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “3.Pik öncekilerden çok daha kötü. Bugün 341 vatandaşımız vefat etti. Ağır hasta sayısı düşmüyor yoğun bakım ünitelerinde doluluk oranı tavan yaptı. Tamamen kapatmak için daha ne bekliyorsunuz? Kısmi kapanmanın bir işe yaramadığını hep birlikte gördük. Şöyle düşünün her gün bir yolcu uçağı düşüyor ve kurtulan hiç kimse olmuyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.