19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşveren, Kılıçdaroğlu ile Görüştü

Gündem 29.04.2023 - 23:25, Güncelleme: 29.04.2023 - 23:25
 

Taşveren, Kılıçdaroğlu ile Görüştü

Türkiye, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler için geri sayıma geçti.

Bu kapsamda, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, dünkü Kocaeli Millet İttifakı mitingi öncesinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşmede, Taşveren, Kılıçdaroğlu'na Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Semih Taşveren, Deva Partisi'nin Millet İttifakı için tüm gücüyle sahada olduğunu ve çalıştığını ifade etti. Kocaeli'den bu seçimlerde çok daha iyi sonuçlar elde edileceğini dile getiren Taşveren, "Sizi ilk turda cumhurbaşkanı olarak göreceğimizden hiç şüphe yok" dedi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise, Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarılar diledi. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemeç olan seçimlerde, tüm partilerin birlikte hareket etmesinin önemine değindi. Deva Partisi ve Millet İttifakı'nın diğer üye partileri, Kocaeli genelinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Semih Taşveren, “Dünkü miting bize bir kez daha iktidarın değişeceğini göstermiştir. AKP karanlığından kurtulmaya çok az kaldı” dedi.
Türkiye, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler için geri sayıma geçti.

Bu kapsamda, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, dünkü Kocaeli Millet İttifakı mitingi öncesinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşmede, Taşveren, Kılıçdaroğlu'na Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Semih Taşveren, Deva Partisi'nin Millet İttifakı için tüm gücüyle sahada olduğunu ve çalıştığını ifade etti. Kocaeli'den bu seçimlerde çok daha iyi sonuçlar elde edileceğini dile getiren Taşveren, "Sizi ilk turda cumhurbaşkanı olarak göreceğimizden hiç şüphe yok" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise, Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarılar diledi. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemeç olan seçimlerde, tüm partilerin birlikte hareket etmesinin önemine değindi.

Deva Partisi ve Millet İttifakı'nın diğer üye partileri, Kocaeli genelinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Semih Taşveren, “Dünkü miting bize bir kez daha iktidarın değişeceğini göstermiştir. AKP karanlığından kurtulmaya çok az kaldı” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.