19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tokatlılar, Başkan Büyükgöz'ü ağırladı

Gebze 21.02.2024 - 15:18, Güncelleme: 21.02.2024 - 15:54
 

Tokatlılar, Başkan Büyükgöz'ü ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti tarafından Gebze Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Zinnur Büyükgöz, dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Gebze’de bulunan Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne giden Başkan Büyükgöz, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla hasbihal eden Büyükgöz, istek ve önerilerine de kulak verdi. “İSTİŞAREDE BEREKET VARDIR” Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda da bulunan Başkan Büyükgöz, “İstişarede bereket vardır. Bu hakikat ışığında hemşehri derneklerimizle olan bağımızı güçlendirerek sürdüreceğiz. Bu akşam bizleri en güzel şekilde ağırlayan Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne ve kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. "ZİYARETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM" Başkan Büyükgöz ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Marmara Tokatlılar Derneği Başkanı Recep Çiçek, “Gebze kozmopolit bir yer olması hasebiyle Türkiye'nin her ilinden olduğu gibi Tokat ilimizden de yoğun göç almıştır.  Marmara Tokatlılar Derneği olarak amacımız başta Gebze bölgesi olmak üzere Marmara genelindeki hemşerilerimize ulaşarak onlara birlik ve beraberlik içinde kültürel etkinlikler düzenlemek, yardımlaşmak ve dayanışma içinde bulunmaktır. Başkan Zinnur Büyükgöz'e kendim, yönetim kurulum ve hemşerilerim adına bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti tarafından Gebze Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Zinnur Büyükgöz, dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Gebze’de bulunan Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne giden Başkan Büyükgöz, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla hasbihal eden Büyükgöz, istek ve önerilerine de kulak verdi.

Tokatlılar, Başkan Büyükgöz'ü ağırladı

“İSTİŞAREDE BEREKET VARDIR”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda da bulunan Başkan Büyükgöz, “İstişarede bereket vardır. Bu hakikat ışığında hemşehri derneklerimizle olan bağımızı güçlendirerek sürdüreceğiz. Bu akşam bizleri en güzel şekilde ağırlayan Marmara Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne ve kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

Tokatlılar, Başkan Büyükgöz'ü ağırladı

"ZİYARETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Büyükgöz ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Marmara Tokatlılar Derneği Başkanı Recep Çiçek, “Gebze kozmopolit bir yer olması hasebiyle Türkiye'nin her ilinden olduğu gibi Tokat ilimizden de yoğun göç almıştır.  Marmara Tokatlılar Derneği olarak amacımız başta Gebze bölgesi olmak üzere Marmara genelindeki hemşerilerimize ulaşarak onlara birlik ve beraberlik içinde kültürel etkinlikler düzenlemek, yardımlaşmak ve dayanışma içinde bulunmaktır. Başkan Zinnur Büyükgöz'e kendim, yönetim kurulum ve hemşerilerim adına bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.