TOKİ Kocaeli'de Arsa Satacak

Kocaeli 06.12.2021 - 15:44, Güncelleme: 06.12.2021 - 15:44
 

TOKİ Kocaeli'de Arsa Satacak

TOKİ Kocaeli'de Arsa Satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Kocaeli ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 29 ildeki 307 arsayı açık artırmayla satışa sundu. Arsaların muhammen bedelleri toplamı yaklaşık 3 milyar lira... Arsalara, yüzde 25 peşinat 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. AKP iktidarı kamuya ait arazileri satmaya hız verdi. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Muhammen bedeli 2 milyar 882 bin 791 TL olan yaklaşık 2 milyon 454 bin 735 metrekare büyüklüğündeki; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Artvin Aydın, Batman, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin,  Muğla, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon’da bulunan 307 arsa, açık artırmayla satılacak denildi. KDV’DEN MUAF YÜZDE 25 PEŞİNAT 60 AY VADE Alıcıların, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 60 ay vade ile sahip olabilecekleri belirtildi. Ayrıca arsaların KDV’den muaf şekilde satılacağı açıklandı.
TOKİ Kocaeli'de Arsa Satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Kocaeli ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 29 ildeki 307 arsayı açık artırmayla satışa sundu. Arsaların muhammen bedelleri toplamı yaklaşık 3 milyar lira... Arsalara, yüzde 25 peşinat 60 ay vadeyle sahip olunabilecek.

AKP iktidarı kamuya ait arazileri satmaya hız verdi. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Muhammen bedeli 2 milyar 882 bin 791 TL olan yaklaşık 2 milyon 454 bin 735 metrekare büyüklüğündeki; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Artvin Aydın, Batman, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin,  Muğla, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon’da bulunan 307 arsa, açık artırmayla satılacak denildi.

KDV’DEN MUAF YÜZDE 25 PEŞİNAT 60 AY VADE

Alıcıların, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 60 ay vade ile sahip olabilecekleri belirtildi. Ayrıca arsaların KDV’den muaf şekilde satılacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.