Trabzonspor-Fenerbahçe maçında futbolculara bir soruşturma yok

Spor 19.03.2024 - 16:45, Güncelleme: 19.03.2024 - 16:45
 

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında futbolculara bir soruşturma yok

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi. 12 kişi gözaltına alınmıştı. Kimlikleri tespit edilen kişilerle ilgili çalışma devam ediyor" dedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili Adalet Bakanı YIlmaz Tunç açıklama yaptı.  Açıklamada şu ifadelere yer verdi:  çıkan olayları kabul etmek mümkün değil. Sporda şiddetin önlemleri içeren kanun var. Bu kanunun amacı spor müsabakaları esnasında öncesinde sonrasında düzenleme yapmak. Dünkü olay sonrası gözaltılar gerçekleşti. Sahaya inen taraftarlar, futbolcular sonrası soruşturma başlatıldı. Şu ana kadar 38 kişinin kimliği tespit edildi. kimler sorumluysa başsavcılığımız gerekli soruşturmayı yapacak. Beklentimiz bu tip olayların olmaması. Şu anda futbolcular ile ilgili bir soruşturma söz konusu değil. Sahaya giren 38 şüphelinin kimliği tespit edildi. Kesinlikle futbolcular ile ilgili bir soruşturma yok.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi. 12 kişi gözaltına alınmıştı. Kimlikleri tespit edilen kişilerle ilgili çalışma devam ediyor" dedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili Adalet Bakanı YIlmaz Tunç açıklama yaptı. 

Açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

çıkan olayları kabul etmek mümkün değil. Sporda şiddetin önlemleri içeren kanun var. Bu kanunun amacı spor müsabakaları esnasında öncesinde sonrasında düzenleme yapmak.

Dünkü olay sonrası gözaltılar gerçekleşti. Sahaya inen taraftarlar, futbolcular sonrası soruşturma başlatıldı. Şu ana kadar 38 kişinin kimliği tespit edildi. kimler sorumluysa başsavcılığımız gerekli soruşturmayı yapacak. Beklentimiz bu tip olayların olmaması.

Şu anda futbolcular ile ilgili bir soruşturma söz konusu değil. Sahaya giren 38 şüphelinin kimliği tespit edildi. Kesinlikle futbolcular ile ilgili bir soruşturma yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.