19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tuğra Kreş anneleri unutmadı

Darıca 15.05.2015 - 19:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tuğra Kreş anneleri unutmadı

Anneler Günü nedeniyle Tuğra Kreş, idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte özel bir kutlama gerçekleştirdi.

Tuğra Kreş Kurum Müdürü Nilüfer Tırınk, “Anneler günümüz dahil bir çok özel günlerimizde etkinlkler düzenleyerek hem onlara bu günlerin anlama ve manasına dikkat çekmek istiyor hem de okulumuzdaki etkinliklere katılımcı kişilikler kazandırmak istiyoruz. Annelerimizin kutsallık değeri tartışılmazdır. Biz Tuğra Ailesi olarak bize emanet ettiğiniz çocukları kendi çocuklarımız kabul ederek hayırlı bireyler yetiştirmek en önemli görevimiz. Bizde kurumum ve şahsım adına annelerin bu özel gününü kutluyoruz.”dedi. Kreşte eğitim gören çocuklar anneler gününe özel şiirler okudu, piyesler okudu ve annelerine olan sevgilerini içeren mesajlar iletti. Ayrıca annelerine çiçek ve hediyeler veren çocuklar ve diğer davetl,ler hep beraber ikramlarla günlerini kutladılar.  
Anneler Günü nedeniyle Tuğra Kreş, idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte özel bir kutlama gerçekleştirdi.

Tuğra Kreş Kurum Müdürü Nilüfer Tırınk, “Anneler günümüz dahil bir çok özel günlerimizde etkinlkler düzenleyerek hem onlara bu günlerin anlama ve manasına dikkat çekmek istiyor hem de okulumuzdaki etkinliklere katılımcı kişilikler kazandırmak istiyoruz. Annelerimizin kutsallık değeri tartışılmazdır. Biz Tuğra Ailesi olarak bize emanet ettiğiniz çocukları kendi çocuklarımız kabul ederek hayırlı bireyler yetiştirmek en önemli görevimiz. Bizde kurumum ve şahsım adına annelerin bu özel gününü kutluyoruz.”dedi.

Kreşte eğitim gören çocuklar anneler gününe özel şiirler okudu, piyesler okudu ve annelerine olan sevgilerini içeren mesajlar iletti. Ayrıca annelerine çiçek ve hediyeler veren çocuklar ve diğer davetl,ler hep beraber ikramlarla günlerini kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.