“Tüm dertlerin ‘Deva’sı olacağız”

Siyaset 15.07.2021 - 14:37, Güncelleme: 15.07.2021 - 14:37
 

“Tüm dertlerin ‘Deva’sı olacağız”

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Barış Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların tüm sıkıntılarının sebebini ‘kötü yönetim’ olarak nitelendiren Başkan Memiş, işin ehli kişilerin kadroları işin başına geçmesiyle tüm sorunların çözüleceğini söyledi.

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Barış Mahalle Temsilciliği haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş başkanlığında gerçekleşen toplantı öncesinde Başkan Memiş, Barış Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gebze’nin sorunlarına ‘Deva’ olacaklarını söyledi. ÇÖZÜM SİYASETİ Vatandaşların tüm sıkıntılarının sebebini ‘kötü yönetim’ olarak nitelendiren Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, dürüst ve işin ehli kişilerin kadroları işin başına geçmesiyle tüm sorunların çözüleceğine dikkat çekti. Orta sınıfın giderek ortadan kaybolduğunu söyleyen Başkan Memiş, adaleti hukuk ve eğitim sorunlarının da alıp başını gittiğini ifade ederek çözüm siyaseti ile Deva iktidarında sorunların kolaylıkla çözüleceğini işaret etti. ESNAFIMIZ BUGÜN ZEKÂT İSTEYEN DURUMA DÜŞTÜ Barış Mahallesi’nde esnafı da ziyaret eden Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, ekonomiden dert yanan esnafın da ‘Deva’sı olacaklarını söyledi. Mahalle bakkalı kültürünün, kötü giden ekonomi sebebi ile yok olduğunu belirten Başkan Memiş, “Bir dönem kendi mahallesinin adeta finansörü olan, veresiye defterine yazan esnafımız bugün zekât isteyen duruma düştü” dedi.  
Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Barış Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların tüm sıkıntılarının sebebini ‘kötü yönetim’ olarak nitelendiren Başkan Memiş, işin ehli kişilerin kadroları işin başına geçmesiyle tüm sorunların çözüleceğini söyledi.

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Barış Mahalle Temsilciliği haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş başkanlığında gerçekleşen toplantı öncesinde Başkan Memiş, Barış Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gebze’nin sorunlarına ‘Deva’ olacaklarını söyledi.

ÇÖZÜM SİYASETİ

Vatandaşların tüm sıkıntılarının sebebini ‘kötü yönetim’ olarak nitelendiren Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, dürüst ve işin ehli kişilerin kadroları işin başına geçmesiyle tüm sorunların çözüleceğine dikkat çekti. Orta sınıfın giderek ortadan kaybolduğunu söyleyen Başkan Memiş, adaleti hukuk ve eğitim sorunlarının da alıp başını gittiğini ifade ederek çözüm siyaseti ile Deva iktidarında sorunların kolaylıkla çözüleceğini işaret etti.

ESNAFIMIZ BUGÜN ZEKÂT İSTEYEN DURUMA DÜŞTÜ

Barış Mahallesi’nde esnafı da ziyaret eden Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, ekonomiden dert yanan esnafın da ‘Deva’sı olacaklarını söyledi. Mahalle bakkalı kültürünün, kötü giden ekonomi sebebi ile yok olduğunu belirten Başkan Memiş, “Bir dönem kendi mahallesinin adeta finansörü olan, veresiye defterine yazan esnafımız bugün zekât isteyen duruma düştü” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.