Tüm eğitim camiasına hayırlı olsun

Eğitim 02.03.2021 - 10:19, Güncelleme: 02.03.2021 - 10:19
 

Tüm eğitim camiasına hayırlı olsun

Okulların açılmasıyla öğrenciler erkenden yollara düştüler. Okul önlerinde güzel görüntüler yaşanırken hem öğrenciler hem de öğretmenlerde heyecan ve mutluluk bir aradaydı. Gebze’nin prestijli okullarından olan Eşrefbey İlkokulunda ise yapılan tören sonrası dersler sorunsuz şekilde başladı.

Uzun bir sürenin ardından okullar yüz yüze eğitim için kapılarını açtı. İlkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde bugün okullar açılırken Gebze Eşrefbey İlkokulunda okunan İstiklal Marşı sonrasında eğitim başladı. Öğrencilerin heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenirken veliler de aynı duygular içerisindeydiler. Okuldaki tören sonrasında sınıflarına mutlulukla giden öğrenciler, sosyal mesafe ve maske kuralarına uyarken bu anlamda bilinç sahibi olmaları dikkatten kaçmadı. “BİZLERZATEN HAZIR DURUMDAYDIK” Ülke genelinde açılan okulların heyecanı Gebze Eşrefbey İlkokulunda da yaşandı. Öğrencilerin sabahın erken saatlerinde okul yolunu tutarken heyecanlı oldukları gözlendi. Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu “Eğitim camiası için hayırlı olsun. Bizler hazır bekliyorduk, hiçbir eksiğimiz yok. Öğrencilerimizi özledik. Kazasız belasız bir eğitim dönemi bekliyoruz. Okulumuzda tüm önlemler alınmış durumda. Velilerimizden de bizlere destek bekliyoruz, bizlere yardımcı olsunlar” dedi.
Okulların açılmasıyla öğrenciler erkenden yollara düştüler. Okul önlerinde güzel görüntüler yaşanırken hem öğrenciler hem de öğretmenlerde heyecan ve mutluluk bir aradaydı. Gebze’nin prestijli okullarından olan Eşrefbey İlkokulunda ise yapılan tören sonrası dersler sorunsuz şekilde başladı.

Uzun bir sürenin ardından okullar yüz yüze eğitim için kapılarını açtı. İlkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde bugün okullar açılırken Gebze Eşrefbey İlkokulunda okunan İstiklal Marşı sonrasında eğitim başladı. Öğrencilerin heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenirken veliler de aynı duygular içerisindeydiler. Okuldaki tören sonrasında sınıflarına mutlulukla giden öğrenciler, sosyal mesafe ve maske kuralarına uyarken bu anlamda bilinç sahibi olmaları dikkatten kaçmadı.

“BİZLERZATEN HAZIR DURUMDAYDIK”

Ülke genelinde açılan okulların heyecanı Gebze Eşrefbey İlkokulunda da yaşandı. Öğrencilerin sabahın erken saatlerinde okul yolunu tutarken heyecanlı oldukları gözlendi. Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu “Eğitim camiası için hayırlı olsun. Bizler hazır bekliyorduk, hiçbir eksiğimiz yok. Öğrencilerimizi özledik. Kazasız belasız bir eğitim dönemi bekliyoruz. Okulumuzda tüm önlemler alınmış durumda. Velilerimizden de bizlere destek bekliyoruz, bizlere yardımcı olsunlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.