Türkiye Aktarmalı Yolcuda Omicron Tespit Edildi

Sağlık 04.12.2021 - 10:44, Güncelleme: 04.12.2021 - 10:44
 

Türkiye Aktarmalı Yolcuda Omicron Tespit Edildi

Türkiye Aktarmalı Yolcuda Omicron Tespit Edildi

Tunus Sağlık Bakanı duyurdu Tunus Sağlık Bakanı Ali Mrabet, koronavirüsün yeni mutasyonu Omicron’un Kongo’dan Türkiye aktarmalı olarak gelen bir yolcuda tespit edildiğini duyurdu. Coronavirüsün Güney Afrika’da ortaya çıkan Omicron mutasyonu Tunus’a da sıçradı. Tunus Sağlık Bakanı Ali Mrabet yaptığı açıklamada, Kongo’dan Türkiye aktarmalı olarak Tunus’a gelen 23 yaşındaki erkek bir yolcuda Omicron mutasyonu tespit edildiğini bildirdi. Söz konusu yolcuya Tunus’ta yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığını aktaran Mrabet, testin ardından yapılan incelemeler sonucunda yolcuda Omicron mutasyonunun tespit edildiğini açıkladı.  
Türkiye Aktarmalı Yolcuda Omicron Tespit Edildi

Tunus Sağlık Bakanı duyurdu

Tunus Sağlık Bakanı Ali Mrabet, koronavirüsün yeni mutasyonu Omicron’un Kongo’dan Türkiye aktarmalı olarak gelen bir yolcuda tespit edildiğini duyurdu.

Coronavirüsün Güney Afrika’da ortaya çıkan Omicron mutasyonu Tunus’a da sıçradı. Tunus Sağlık Bakanı Ali Mrabet yaptığı açıklamada, Kongo’dan Türkiye aktarmalı olarak Tunus’a gelen 23 yaşındaki erkek bir yolcuda Omicron mutasyonu tespit edildiğini bildirdi.

Söz konusu yolcuya Tunus’ta yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığını aktaran Mrabet, testin ardından yapılan incelemeler sonucunda yolcuda Omicron mutasyonunun tespit edildiğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.