19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na ülkenin dört bir yanından bağış yapıldı

Gündem 16.02.2023 - 11:10, Güncelleme: 16.02.2023 - 11:10
 

Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na ülkenin dört bir yanından bağış yapıldı

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat'ta düzenlenen "Türkiye Tek Yürek Kampanyası"nda 115 milyar 146 miylon TL bağış toplandı.

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat Çarşamba saat 20.00’de düzenlenen yardım programı tüm televizyon kanallarını bir araya getirdi. Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşları için yapılan bağış miktarı her geçen dakika arttı.  Türkiye Tek Yürek Kampanyasına ülkenin dört bir yanından bağışlar yapıldı. Türkiye’nin önde gelen özel kurımları, iş adamları, ünlü isimler ve spor camiası Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin yaralarını sarabilmek adına yaptıkları bağışları açıkladı.  TÜRKİYE TEK YÜREK YARDIM KAMPANYASINDA NE KADAR BAĞIŞ TOPLANDI? Türkiye'nin tek yürek olduğu yardım gecesinde saat 02:54'te toplanan bağış miktarı; 115 milyar 146 milyon 528 bin TL olarak açıklandı. 9 milyon 10 bin adet de SMS sayısına ulaşıldı.  
Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat'ta düzenlenen "Türkiye Tek Yürek Kampanyası"nda 115 milyar 146 miylon TL bağış toplandı.


Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat Çarşamba saat 20.00’de düzenlenen yardım programı tüm televizyon kanallarını bir araya getirdi. Başta Kahraman maraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşları için yapılan bağış miktarı her geçen dakika arttı. 
Türkiye Tek Yürek Kampanyasına ülkenin dört bir yanından bağışlar yapıldı. Türkiye’nin önde gelen özel kurımları, iş adamları, ünlü isimler ve spor camiası Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin yaralarını sarabilmek adına yaptıkları bağışları açıkladı. 
TÜRKİYE TEK YÜREK YARDIM KAMPANYASINDA NE KADAR BAĞIŞ TOPLANDI?
Türkiye'nin tek yürek olduğu yardım gecesinde saat 02:54'te toplanan bağış miktarı; 115 milyar 146 milyon 528 bin TL olarak açıklandı. 9 milyon 10 bin adet de SMS sayısına ulaşıldı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.