U14 Futbol takımı ödüllendirildi

Spor 08.02.2015 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

U14 Futbol takımı ödüllendirildi

Çayırova Gençlerbirliği Spor İlkleri Yapmaya Devam Ediyor.

Çayırova GB. Hafta sonu Çayırova belediyesi kültür salonunda sporcu ve velilere yönelik seminer çalışmasının 2.sine imza attı. Ekim ayında Kişisel gelişim uzmanı eğitimci Yusuf Özkan ÖZBURUNU Çayırova’ya getiren ÇGB. Şimdide özellikle gençlerimizin arasında kayıp olan değerlerimizi tekrar kazanmak ve her alanda başarının kazanılması için 2. semineri yaparak önemli bir çalışmaya imza attı. Programa katılım yüksekti. Saadet partisi Çayırova ilçe yönetimi ilçe başkanı İlhami Bayrak Çayırova belediye başkan yardımcısı Fikriye ÇELİK Çayırova ilçe spor müdürü Çetin MALKOÇ Çayırova Eğitim bir sendikası eski başkanı Adem ŞİT Çayırova Anadolu gençlik yönetimi Okul müdürleri, öğretmen, sporcular ve velilerin katılımı ile yapıldı.  İlçe spor müdürümü Çetin MALKOÇ Konuşmasında Çayırova Gençlerbirliği spor kulübüne böyle önemli bir projeye attıkları için teşekkür etti. Sporun insanları kötülüklerden alıkoyduğunu söyleyen MALKOÇ Aynı zamanda halk arasında spor yapanların derslerin başarısı düştüğü konusunun yanlış olduğunu spor ile uğraşanların daha başarılı olduğunun altını çizdi. Son olarak Önce Ahlak sloganıyla çalışan Çayırova GB’nin çalışmaları doğru hedefte olduğunu tüm spor kulüplerimizin bu çalışmaları örnek almasını söyledi. Çetin MALKOÇ’TAN sonra Öğretmen Muzaffer ÇETİN Değerlerimiz Geleceğimizdir Gençlerimizle Geleceğimize Sahip çıkacağız sloganı ile Değerler eğitim semineri verdi. Tüm sporcu ve öğrenciler seminerin sonunda hep beraber Değerlerimize sahip çıkacağız ve derslerimizde beraberinde spor alanında başarılı olmak için çok çalışma sözünü verdiler. Sınav ve Ders başarısını artırma seminerini Özel Hisar Lisesi Müdürü Rehberlik uzmanı Musa KARACA Sunumunu yaptı. Öğrencilerin ve sporcuların dikkatle dinlediği seminer okulların 2. Dönemi başlarken verimli geçti. U14 Futbol takımı ödüllendirildi Son olarak Grubunda başarılı olarak Kocaeli Play offlarına kalan U14 futbol takımı ve antrenör Bilal DURAN’IN Madalya ve plaket töreni yapıldı. Madalya dağıtım töreninde Konuşan Başkan Muzaffer ÇETİN “Futbol takımımız 9 Grupta 61 takımla mücadele edilen U14 futbol liginde play off-a kalan 20 takım İçinde kart görmeden play off-a kalan tek takımdır. Buda gösteriyor ki doğru yoldayız her geçen yıl kalitemiz ve başarılarımız artıyor. Sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi. Ve ekledi Her şey gençlerimiz için önce ahlak parolası ile çalışmaya devam edeceğiz. Ta ki tüm ligleri sıfır kartla tamamlayana kadar dedi.  
Çayırova Gençlerbirliği Spor İlkleri Yapmaya Devam Ediyor.

Çayırova GB. Hafta sonu Çayırova belediyesi kültür salonunda sporcu ve velilere yönelik seminer çalışmasının 2.sine imza attı. Ekim ayında Kişisel gelişim uzmanı eğitimci Yusuf Özkan ÖZBURUNU Çayırova’ya getiren ÇGB. Şimdide özellikle gençlerimizin arasında kayıp olan değerlerimizi tekrar kazanmak ve her alanda başarının kazanılması için 2. semineri yaparak önemli bir çalışmaya imza attı.

Programa katılım yüksekti. Saadet partisi Çayırova ilçe yönetimi ilçe başkanı İlhami Bayrak Çayırova belediye başkan yardımcısı Fikriye ÇELİK Çayırova ilçe spor müdürü Çetin MALKOÇ Çayırova Eğitim bir sendikası eski başkanı Adem ŞİT Çayırova Anadolu gençlik yönetimi Okul müdürleri, öğretmen, sporcular ve velilerin katılımı ile yapıldı. 

İlçe spor müdürümü Çetin MALKOÇ Konuşmasında Çayırova Gençlerbirliği spor kulübüne böyle önemli bir projeye attıkları için teşekkür etti. Sporun insanları kötülüklerden alıkoyduğunu söyleyen MALKOÇ Aynı zamanda halk arasında spor yapanların derslerin başarısı düştüğü konusunun yanlış olduğunu spor ile uğraşanların daha başarılı olduğunun altını çizdi. Son olarak Önce Ahlak sloganıyla çalışan Çayırova GB’nin çalışmaları doğru hedefte olduğunu tüm spor kulüplerimizin bu çalışmaları örnek almasını söyledi.

Çetin MALKOÇ’TAN sonra Öğretmen Muzaffer ÇETİN Değerlerimiz Geleceğimizdir Gençlerimizle Geleceğimize Sahip çıkacağız sloganı ile Değerler eğitim semineri verdi. Tüm sporcu ve öğrenciler seminerin sonunda hep beraber Değerlerimize sahip çıkacağız ve derslerimizde beraberinde spor alanında başarılı olmak için çok çalışma sözünü verdiler.

Sınav ve Ders başarısını artırma seminerini Özel Hisar Lisesi Müdürü Rehberlik uzmanı Musa KARACA Sunumunu yaptı. Öğrencilerin ve sporcuların dikkatle dinlediği seminer okulların 2. Dönemi başlarken verimli geçti.

U14 Futbol takımı ödüllendirildi

Son olarak Grubunda başarılı olarak Kocaeli Play offlarına kalan U14 futbol takımı ve antrenör Bilal DURAN’IN Madalya ve plaket töreni yapıldı. Madalya dağıtım töreninde Konuşan Başkan Muzaffer ÇETİN “Futbol takımımız 9 Grupta 61 takımla mücadele edilen U14 futbol liginde play off-a kalan 20 takım İçinde kart görmeden play off-a kalan tek takımdır. Buda gösteriyor ki doğru yoldayız her geçen yıl kalitemiz ve başarılarımız artıyor. Sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi. Ve ekledi Her şey gençlerimiz için önce ahlak parolası ile çalışmaya devam edeceğiz. Ta ki tüm ligleri sıfır kartla tamamlayana kadar dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.