Üçyol esnafıyla buluşan Hürriyet: Esnaf bizim baş tacımız

Kocaeli 25.03.2024 - 14:58, Güncelleme: 25.03.2024 - 14:58
 

Üçyol esnafıyla buluşan Hürriyet: Esnaf bizim baş tacımız

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bekirdere Mahallesi Üçyol Mevkii’nde esnafın kapısını çalarak talep ve ihtiyaçlarını dinledi

Esnaflarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güne Bekirdere Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle başladı. Turan Güneş Caddesi Üçyol Mevkii üzerinde bulunan tüm dükkânların kapısını çalan Başkan Hürriyet, esnafın talep ve ihtiyaçlarını birebir yerinde dinledi.    “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Amaçlarının esnafın sorunlarını en aza indirmek olduğunu kaydeden Başkan Hürriyet, “Ranta değil, halka hizmet diyerek sizlerin sorunlarını her zaman yerinde dinlemeye özen gösteriyoruz. Esnafımız bizim baş tacımız. Yaşadığınız olumsuzlukları en aza indirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bekirdere Mahallesi Üçyol Mevkii’nde esnafın kapısını çalarak talep ve ihtiyaçlarını dinledi
Esnaflarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güne Bekirdere Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle başladı. Turan Güneş Caddesi Üçyol Mevkii üzerinde bulunan tüm dükkânların kapısını çalan Başkan Hürriyet, esnafın talep ve ihtiyaçlarını birebir yerinde dinledi. 
 
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Amaçlarının esnafın sorunlarını en aza indirmek olduğunu kaydeden Başkan Hürriyet, “Ranta değil, halka hizmet diyerek sizlerin sorunlarını her zaman yerinde dinlemeye özen gösteriyoruz. Esnafımız bizim baş tacımız. Yaşadığınız olumsuzlukları en aza indirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.