19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Ülkemiz demokrasi sınavını geçti”

Gebze 29.05.2023 - 14:32, Güncelleme: 29.05.2023 - 14:32
 

“Ülkemiz demokrasi sınavını geçti”

Seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, ülkemizin demokrasi sınavını başarı ile geçtiğini söyledi.

Özdemir seçimlerin ardından bir açıklama yaparak, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Özdemir açıklamasında; “Şükürler olsun ülkemiz bu demokrasi sınavından geçti, Ülkemizin istikbalini belirleme adına, sandığa giden iradesini ortaya koyan vatandaşlarımıza ve bu süreçte inandığı yolda canla başla mücadele eden başta ülküdaşlarım olmak üzere tüm siyasi parti temsilcilerine, siyasiler kadar çalışan yıpranan emniyet kuvvetlerimize, yüce Türk milletine yurdumun her ferdine hayırlı olmasını diliyorum. Artık hep beraber birlik beraberlik içinde önümüzdeki engelleri aşma zamanı, Seçim gündemi bitti, Yapısal iyileştirmeler başlayacak önemli gündemler ele alınacak Ayrışmadan Türkün yüzyılı başlasın inşallah” dedi.
Seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, ülkemizin demokrasi sınavını başarı ile geçtiğini söyledi.

Özdemir seçimlerin ardından bir açıklama yaparak, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Özdemir açıklamasında; “Şükürler olsun ülkemiz bu demokrasi sınavından geçti, Ülkemizin istikbalini belirleme adına, sandığa giden iradesini ortaya koyan vatandaşlarımıza ve bu süreçte inandığı yolda canla başla mücadele eden başta ülküdaşlarım olmak üzere tüm siyasi parti temsilcilerine, siyasiler kadar çalışan yıpranan emniyet kuvvetlerimize, yüce Türk milletine yurdumun her ferdine hayırlı olmasını diliyorum. Artık hep beraber birlik beraberlik içinde önümüzdeki engelleri aşma zamanı, Seçim gündemi bitti, Yapısal iyileştirmeler başlayacak önemli gündemler ele alınacak
Ayrışmadan Türkün yüzyılı başlasın inşallah” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.