19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Uluköylü’den Kızılay’a çadır tepkisi

Gebze 27.02.2023 - 16:24, Güncelleme: 27.02.2023 - 16:24
 

Uluköylü’den Kızılay’a çadır tepkisi

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Kızılay’ın çadır sattığı iddialarına sert tepki gösterdi.

düşünce farkı gözetmeksizin insan ıstırabını, en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çalışmak olduğunu söyleyen Uluköylü; “Türk Kızılay’ı ülkemizde yaklaşık 15 Milyon vatandaşın yaşadığı 12 vilayette asrın felaketi olarak kabul edilen deprem nedeniyle resmi rakamlara göre 45.000 vatandaşın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın evsiz ve yersiz sokakta kaldığı doğal afette vatandaşlarına çadır yardımında bulunmak yerine sosyal yardım derneğine çadır satıyor. Türk Milleti bunu da ”Not Alıyor” dedi.
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Kızılay’ın çadır sattığı iddialarına sert tepki gösterdi.

düşünce farkı gözetmeksizin insan ıstırabını, en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çalışmak olduğunu söyleyen Uluköylü; “Türk Kızılay’ı ülkemizde yaklaşık 15 Milyon vatandaşın yaşadığı 12 vilayette asrın felaketi olarak kabul edilen deprem nedeniyle resmi rakamlara göre 45.000 vatandaşın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın evsiz ve yersiz sokakta kaldığı doğal afette vatandaşlarına çadır yardımında bulunmak yerine sosyal yardım derneğine çadır satıyor.

Türk Milleti bunu da ”Not Alıyor” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.