Vali yardımıcısı hanelerle hemhal olmaya devam ediyor

Kocaeli 12.02.2024 - 16:18, Güncelleme: 12.02.2024 - 16:18
 

Vali yardımıcısı hanelerle hemhal olmaya devam ediyor

Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen ve Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle Projesi ile devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek hemhal olunmaya devam ediliyor.

İl genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Kartepe ilçesinde Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde 10 aile ile hemhal olan Vali Yardımcısı Aksoy, ailelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda gerekenlerin yapılacağını ifade etti. Şehidimiz Cemil Karakaş’ın Ailesi Ziyaret Edildi İlk olarak Şehidimiz Cemil Karakaş’ın emanetleriyle bir araya gelen, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek onlarla hasbihal etti, sabırlar diledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten şehidimizin ailesi: “Her zaman yanımızda olup, bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler. Kıbrıs Gazimizin Hayır Duaları Alındı Vali Yardımcısı Aksoy; şehidimizin ailesini ve yaşlı, engelli, yetim, ihtiyaç sahibi 8 aileyi ziyaret ettikten sonra Kıbrıs Gazimiz Mehmet Sağlam’ın evine misafir oldu, gazimiz ve ailesiyle yakından ilgilendi. “Onur abidelerimiz olan kahraman gazilerimiz ve şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri için ne yapsak azdır.” diyen Vali Yardımcısı Aksoy gazimizin hayır dualarını alarak ziyaretlerini sonlandırdı. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla sohbet edip, çocuklara hediyeler vererek onları sevindirmeyi de ihmal etmedi.  
Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen ve Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle Projesi ile devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek hemhal olunmaya devam ediliyor.

İl genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Kartepe ilçesinde Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde 10 aile ile hemhal olan Vali Yardımcısı Aksoy, ailelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Şehidimiz Cemil Karakaş’ın Ailesi Ziyaret Edildi

İlk olarak Şehidimiz Cemil Karakaş’ın emanetleriyle bir araya gelen, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek onlarla hasbihal etti, sabırlar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten şehidimizin ailesi: “Her zaman yanımızda olup, bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Kıbrıs Gazimizin Hayır Duaları Alındı

Vali Yardımcısı Aksoy; şehidimizin ailesini ve yaşlı, engelli, yetim, ihtiyaç sahibi 8 aileyi ziyaret ettikten sonra Kıbrıs Gazimiz Mehmet Sağlam’ın evine misafir oldu, gazimiz ve ailesiyle yakından ilgilendi.

“Onur abidelerimiz olan kahraman gazilerimiz ve şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri için ne yapsak azdır.” diyen Vali Yardımcısı Aksoy gazimizin hayır dualarını alarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla sohbet edip, çocuklara hediyeler vererek onları sevindirmeyi de ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.