Vali Yavuz'un eşi Selda Yavuz Kandıra'da gönüllere dokundu

Kocaeli 20.01.2024 - 12:59, Güncelleme: 20.01.2024 - 12:59
 

Vali Yavuz'un eşi Selda Yavuz Kandıra'da gönüllere dokundu

Vali Yavuz'un eşi Selda Yavuz Kandıra'da gönüllere dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, öncüsü oldukları Gönülden Gönüle projesi kapsamında Kocaeli'nin her bir yerindeki şehit yakınlarını, gazileri, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.  Kimsesizlerin kimi olmak için yapılan ziyaretlere  Kandıra'da Selda Yavuz tarafından devam edildi. 10 Aileyle Hemhal Olundu  Selda Yavuz Kandıra'da ; Beyce, Dalca, Eğercili, Gebeşler, Hacışeyh ve Karadivan mahallelerinde ikamet eden 4 yaşlı, 2 engelli, 4 ihtiyaç sahibi 10 aileyi ziyaret edip, onlarla hemhal olarak ailelerin ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Selda Yavuz Hanımefendi, ihtiyaç ve taleplerin giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Ziyaret edilen ailelerin hayır dualarını alan Selda Yavuz  ziyaretler esnasında mahallelerde rastladıkları vatandaşlarımızla muhabbette bulunup, hal ve hatırlarını sorarak çocuklara verdiği hediyelerle sevinçlerine ortak oldu.
Vali Yavuz'un eşi Selda Yavuz Kandıra'da gönüllere dokundu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, öncüsü oldukları Gönülden Gönüle projesi kapsamında Kocaeli'nin her bir yerindeki şehit yakınlarını, gazileri, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.
 Kimsesizlerin kimi olmak için yapılan ziyaretlere  Kandıra'da Selda Yavuz tarafından devam edildi.
10 Aileyle Hemhal Olundu

 Selda Yavuz Kandıra'da ; Beyce, Dalca, Eğercili, Gebeşler, Hacışeyh ve Karadivan mahallelerinde ikamet eden 4 yaşlı, 2 engelli, 4 ihtiyaç sahibi 10 aileyi ziyaret edip, onlarla hemhal olarak ailelerin ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi.
Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Selda Yavuz Hanımefendi, ihtiyaç ve taleplerin giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Ziyaret edilen ailelerin hayır dualarını alan Selda Yavuz  ziyaretler esnasında mahallelerde rastladıkları vatandaşlarımızla muhabbette bulunup, hal ve hatırlarını sorarak çocuklara verdiği hediyelerle sevinçlerine ortak oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.