“Vatandaş azarlı siyasetinizi çekmek zorunda değil”

Siyaset 08.08.2021 - 11:54, Güncelleme: 08.08.2021 - 11:54
 

“Vatandaş azarlı siyasetinizi çekmek zorunda değil”

AK PARTİLİ YILMAZ TUNÇ’TAN İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN’A SERT YANIT:

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bartın’da bir vatandaşı azarladığı görüntüleri ‘saygısızca’ olarak nitelendirdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise Tunç’a “Saygısız sensin” sözleriyle yanıt verdi. Türkkan’ın bu yanıtına sert sözlerle tepki gösteren Tunç, “Vatandaş sizin tepeden bakan, kibirli, atarlı, azarlı siyasetinizi çekmek zorunda değil” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen gün Bartın’da esnaf ziyareti yaptığı sırada kendisini eleştiren bir vatandaşa karşı sert konuştu. Akşener’in o görüntüsü sosyal medya hesabından paylaşan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Yaşlı bir amcamızın ‘CHP ile kolkola olmayın’ sözüne karşılık ‘sen benden helallik almadan ölemezsin, hakkım sana haram olsun’ diyerek saygısızca davranan Akşener’i kınıyorum. Vatandaşı dinlemeye mi geldin, hakaret etmeye mi? Nedir bu stresin? Yazık” dedi. TÜRKKAN: SAYGISIZ SENSİN İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise Tunç’a “Saygısız sensin” sözleriyle yanıt verdi. Türkkan’ın paylaşımını alıntılayan Tunç “Videoyu izle saygısızın kim olduğunu görürsün! Tabi görmek isteyecek göz var ise” ifadesini kullandı. Tunç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaş sizin tepeden bakan, kibirli, atarlı, azarlı siyasetinizi çekmek zorunda değil. Hemşehrimize saygısızlığa tahammül edeceğimizi mi bekliyordunuz.”  
AK PARTİLİ YILMAZ TUNÇ’TAN İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN’A SERT YANIT:

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bartın’da bir vatandaşı azarladığı görüntüleri ‘saygısızca’ olarak nitelendirdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise Tunç’a “Saygısız sensin” sözleriyle yanıt verdi. Türkkan’ın bu yanıtına sert sözlerle tepki gösteren Tunç, “Vatandaş sizin tepeden bakan, kibirli, atarlı, azarlı siyasetinizi çekmek zorunda değil” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçen gün Bartın’da esnaf ziyareti yaptığı sırada kendisini eleştiren bir vatandaşa karşı sert konuştu. Akşener’in o görüntüsü sosyal medya hesabından paylaşan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Yaşlı bir amcamızın ‘CHP ile kolkola olmayın’ sözüne karşılık ‘sen benden helallik almadan ölemezsin, hakkım sana haram olsun’ diyerek saygısızca davranan Akşener’i kınıyorum. Vatandaşı dinlemeye mi geldin, hakaret etmeye mi? Nedir bu stresin? Yazık” dedi.

TÜRKKAN: SAYGISIZ SENSİN

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise Tunç’a “Saygısız sensin” sözleriyle yanıt verdi. Türkkan’ın paylaşımını alıntılayan Tunç “Videoyu izle saygısızın kim olduğunu görürsün! Tabi görmek isteyecek göz var ise” ifadesini kullandı. Tunç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaş sizin tepeden bakan, kibirli, atarlı, azarlı siyasetinizi çekmek zorunda değil. Hemşehrimize saygısızlığa tahammül edeceğimizi mi bekliyordunuz.”

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.