VEKİLLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Kocaeli 06.12.2015 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

VEKİLLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Kartepe bulunan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Ankara'nın yoğun gündeminin ardından Kocaeli'nde ziyaretlerine devam eden Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Engelliler günü nedeniyle Kartepe Köseköy'de bulunan Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinin öğrencilerini ziyaret ettiler. Ziyarette rehabilitasyon öğrencileri ile bol bol vakit geçirerek sohbet eden Milletvekillerine öğrencilerinde ilgisi büyük oldu. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet eden Milletvekilleri Yılmaz, Çakır ve Katırcıoğlu, Rehabilitasyon Merkezinde incelemeler yaparak idarecilerden de bilgi aldılar. ÖĞRENCİLERLE SAMİMİ BULUŞMA Engelliler Günü münasebetiyle gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyarette, Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Rehabilitasyon ziyareti sırasında öğrencilerle de samimice sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İsrafil Özcan ve Kurum Müdürü Turgay Akdoğan'da Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'na günün anısına hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Kartepe bulunan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Ankara'nın yoğun gündeminin ardından Kocaeli'nde ziyaretlerine devam eden Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Engelliler günü nedeniyle Kartepe Köseköy'de bulunan Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinin öğrencilerini ziyaret ettiler. Ziyarette rehabilitasyon öğrencileri ile bol bol vakit geçirerek sohbet eden Milletvekillerine öğrencilerinde ilgisi büyük oldu. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet eden Milletvekilleri Yılmaz, Çakır ve Katırcıoğlu, Rehabilitasyon Merkezinde incelemeler yaparak idarecilerden de bilgi aldılar.

ÖĞRENCİLERLE SAMİMİ BULUŞMA

Engelliler Günü münasebetiyle gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyarette, Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Rehabilitasyon ziyareti sırasında öğrencilerle de samimice sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İsrafil Özcan ve Kurum Müdürü Turgay Akdoğan'da Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'na günün anısına hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.