19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Veli Aramaz, Başkan Yıldırım’ı Ziyaret Etti!

Spor 08.03.2022 - 11:22, Güncelleme: 15.03.2022 - 11:05
 

Veli Aramaz, Başkan Yıldırım’ı Ziyaret Etti!

Veli Aramaz, Başkan Yıldırım’ı Ziyaret Etti!

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 2018 yılında kurulan ve şu anda Kars Süper Amatör Liginde şampiyonluğa adım adım ilerleyerek önümüzdeki sene Bölgesel Amatör Ligine çıkma hedefiyle mücadelesini sürdüren  Akkaya Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Veli Aramaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette futbol üzerine görüş alışverişinde bulunulurken Veli Aramaz, Başkan Yıldırım’a kulüplerinin flamasını hediye etti ve çok iyi bir dostlukları olduğunu söyleyerek, kulübümüze verdiği destek adına teşekkür eder Ümit Medya içerisinde faaliyet gösteren HEDEF TV ve HEDEF GAZETESİNE yayın hayatında başarı dilerim dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldırım ise Veli Aramaz’a “Gösterdiğiniz ilgi ve alakanıza teşekkür eder, spor kulübünüz Akkaya Gençlerbirliği’ne Bölgesel Amatör Ligi yolunda başarılar dilerim” diye söyledi. BİRAZ TANIYALIM Akkaya Gençlerbirliği Spor Kulübü şu an Kars ilini temsil etmekte olup 18-23 yaş ortalamasına sahip bir kadrosu bulunmaktadır. U-16 ve U-18 yaş gruplarında da oynayan kulübün 100’ün üzerinde lisanslı sporcusu var. Kurulduğu günden 5 yıl içerisinde Bölgesel Amatör Liginde yer alma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Başkan Aramaz, altyapılarının yeterli kalitede olduğunu ifade ederek, Altınordu FK gibi futbolcu yetiştirip, yarıştıran bir kulüp olmak istediklerini vurguladı. Daha öne Kars 36 Sporda yöneticilik yapan Başkan Aramaz, ayrıca aktif olarak karsaskf genel sekreterliğini sürdürmekle birlikte AR-Yapı İnşaat şirketinin de sahibidir
Veli Aramaz, Başkan Yıldırım’ı Ziyaret Etti!

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM

2018 yılında kurulan ve şu anda Kars Süper Amatör Liginde şampiyonluğa adım adım ilerleyerek önümüzdeki sene Bölgesel Amatör Ligine çıkma hedefiyle mücadelesini sürdüren  Akkaya Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Veli Aramaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette futbol üzerine görüş alışverişinde bulunulurken Veli Aramaz, Başkan Yıldırım’a kulüplerinin flamasını hediye etti ve çok iyi bir dostlukları olduğunu söyleyerek, kulübümüze verdiği destek adına teşekkür eder Ümit Medya içerisinde faaliyet gösteren HEDEF TV ve HEDEF GAZETESİNE yayın hayatında başarı dilerim dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldırım ise Veli Aramaz’a “Gösterdiğiniz ilgi ve alakanıza teşekkür eder, spor kulübünüz Akkaya Gençlerbirliği’ne Bölgesel Amatör Ligi yolunda başarılar dilerim” diye söyledi.

BİRAZ TANIYALIM

Akkaya Gençlerbirliği Spor Kulübü şu an Kars ilini temsil etmekte olup 18-23 yaş ortalamasına sahip bir kadrosu bulunmaktadır. U-16 ve U-18 yaş gruplarında da oynayan kulübün 100’ün üzerinde lisanslı sporcusu var. Kurulduğu günden 5 yıl içerisinde Bölgesel Amatör Liginde yer alma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Başkan Aramaz, altyapılarının yeterli kalitede olduğunu ifade ederek, Altınordu FK gibi futbolcu yetiştirip, yarıştıran bir kulüp olmak istediklerini vurguladı. Daha öne Kars 36 Sporda yöneticilik yapan Başkan Aramaz, ayrıca aktif olarak karsaskf genel sekreterliğini sürdürmekle birlikte AR-Yapı İnşaat şirketinin de sahibidir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.