Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

Sağlık 22.04.2024 - 19:51, Güncelleme: 22.04.2024 - 19:51
 

Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

Genel Merkezi Kocaeli olan Veteriner Hekim-Sen’in 1. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sendikanın Genel Başkanı Elif Budak Mutluer, "Sendikamız camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi

Geçtiğimiz aylarda Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olarak kurulan ve Genel Merkezi Kocaeli olan Veteriner Hekim ve Sağlık Hizmetleri ile Tüm Tarım Orman Çalışanları Sendikası (Veteriner Hekim-Sen) ilk olağan genel kurulunu İzmit Fuar Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirdi. Veteriner Hekim-Sen’in 1. Olağan Kuruluna Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ile birçok ilden veteriner hekim katıldı. Divan Başkanlığını ise Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Bostancı'nın üstlendiği genel kurulda Oda başkanları tek tek söz aldı.   "ŞİDDETE ALIŞIR OLDUK" Veteriner Hekim-Sen Genel Başkanı Elif Budak Mutluer genel kurulda yaptığı konuşmada, "Dünya Veteriner Hekimleri Birliği tarafından 2024 yılının Dünya Veteriner Hekimler Günü teması 'Veteriner hekimler temel sağlık çalışanıdır' olarak belirlenmiştir. Dünyanın bildiğini, kendi toplumumuza kabul ettirmek için çabalar oldu. Yoğun iş yükümüz nedeniyle asosyal bir hayata mahkum olduk. Görevimizi yerine getirirken uğradığımız şiddetlere, tehditlere alışır olduk.   'HAYIRLI UĞURLU OLSUN' Bizden sonra gelecek nesillere büyük bir onurla bırakacağımız Veteriner Hekim-Sen’in kurulması ve genel kurulun gerçekleşmesi için emek veren tüm meslektaşlarımıza, bu süreçte bize büyük sabır gösteren, yeri geldiğinde bizimle birlikte çalışan yeri geldiğinde uykusuz kalan eşlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz. Sendikamız camiamıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.  
Genel Merkezi Kocaeli olan Veteriner Hekim-Sen’in 1. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sendikanın Genel Başkanı Elif Budak Mutluer, "Sendikamız camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi

Geçtiğimiz aylarda Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olarak kurulan ve Genel Merkezi Kocaeli olan Veteriner Hekim ve Sağlık Hizmetleri ile Tüm Tarım Orman Çalışanları Sendikası (Veteriner Hekim-Sen) ilk olağan genel kurulunu İzmit Fuar Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirdi. Veteriner Hekim-Sen’in 1. Olağan Kuruluna Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ile birçok ilden veteriner hekim katıldı. Divan Başkanlığını ise Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Bostancı'nın üstlendiği genel kurulda Oda başkanları tek tek söz aldı.

 

Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

"ŞİDDETE ALIŞIR OLDUK"

Veteriner Hekim-Sen Genel Başkanı Elif Budak Mutluer genel kurulda yaptığı konuşmada, "Dünya Veteriner Hekimleri Birliği tarafından 2024 yılının Dünya Veteriner Hekimler Günü teması 'Veteriner hekimler temel sağlık çalışanıdır' olarak belirlenmiştir. Dünyanın bildiğini, kendi toplumumuza kabul ettirmek için çabalar oldu. Yoğun iş yükümüz nedeniyle asosyal bir hayata mahkum olduk. Görevimizi yerine getirirken uğradığımız şiddetlere, tehditlere alışır olduk.

 

Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

'HAYIRLI UĞURLU OLSUN'

Bizden sonra gelecek nesillere büyük bir onurla bırakacağımız Veteriner Hekim-Sen’in kurulması ve genel kurulun gerçekleşmesi için emek veren tüm meslektaşlarımıza, bu süreçte bize büyük sabır gösteren, yeri geldiğinde bizimle birlikte çalışan yeri geldiğinde uykusuz kalan eşlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz. Sendikamız camiamıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

Veteriner Hekim-Sen'den ilk kongre

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.