Yağlıdereliler Güngör’e tam destek verdi

Gebze 21.03.2024 - 16:08, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:08
 

Yağlıdereliler Güngör’e tam destek verdi

Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel ve meclis üyesi adayları merkezi Beylikbağı’nd bulunan Kocaeli Yağlıderiler Derneğini ziyaret etti. Dernek yönetimi, birinci sıradan meclis üyesi adayı olan Mustafa Türel’e tam destek olduklarını açıkladı.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel ve meclis üyesi adayları dün akşam yine Beylikbağı bölgesinde idi. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu iftarına katıldıktan sonra Yağlıderellier Derneğini ziyaret eden Türel, Dernek Başkanı Engin Güngör ve yönetim kurulu üyeleri tarafından oldukça sıcak bir ortamda ağırlandı. Türel konuşmasında, Beylikbağı bölgesini ve bölgedeki Giresun nüfusunu önemsediklerini hatırlatarak, meclis üyeliği için birinci sırayı da Yağlıdereli olan Ramazan Güngr’e verdiklerini söyledi. Türel ayrıca dernek yönetiminin kendilerini çok samimi bir ortamda ağırladığını da hatırlatarak kendilerine teşekkür etti. Ziyaretin ardından Yağlıdereliler dernek yönetimi resmi sosyal medya hesabından açıklama yaparak birinci sıra meclis üyesi adayı Ramazan Güngör’e tam destek verdi. Açıklamada, “Gebze Saadet Partisi birinci sıra meclis üyesi adayımız Ramazan Güngör ve Gebze Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Mustafa Türel ve yönetimi derneğimize ziyarette bulunmuştur. Ramazan Güngör kardeşimize, Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği olarak tam destek yanındayız mesajını vererek kendilerine ve partisine hayırlı bir seçim olmasını diliyoruz.” İfadelerine yer verildi. Ramazan Güngör de Beylikbağı bölgesi başta olmak üzere Yağlıderelilerin kendisine verdiği destek için teşekkür etti ve “İnşallah bu desteğe layık olacağız” diye konuştu.
Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel ve meclis üyesi adayları merkezi Beylikbağı’nd bulunan Kocaeli Yağlıderiler Derneğini ziyaret etti. Dernek yönetimi, birinci sıradan meclis üyesi adayı olan Mustafa Türel’e tam destek olduklarını açıkladı.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel ve meclis üyesi adayları dün akşam yine Beylikbağı bölgesinde idi. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu iftarına katıldıktan sonra Yağlıderellier Derneğini ziyaret eden Türel, Dernek Başkanı Engin Güngör ve yönetim kurulu üyeleri tarafından oldukça sıcak bir ortamda ağırlandı. Türel konuşmasında, Beylikbağı bölgesini ve bölgedeki Giresun nüfusunu önemsediklerini hatırlatarak, meclis üyeliği için birinci sırayı da Yağlıdereli olan Ramazan Güngr’e verdiklerini söyledi. Türel ayrıca dernek yönetiminin kendilerini çok samimi bir ortamda ağırladığını da hatırlatarak kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Yağlıdereliler dernek yönetimi resmi sosyal medya hesabından açıklama yaparak birinci sıra meclis üyesi adayı Ramazan Güngör’e tam destek verdi. Açıklamada, “Gebze Saadet Partisi birinci sıra meclis üyesi adayımız Ramazan Güngör ve Gebze Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Mustafa Türel ve yönetimi derneğimize ziyarette bulunmuştur.

Ramazan Güngör kardeşimize, Kocaeli Giresun Yağlıdereliler Derneği olarak tam destek yanındayız mesajını vererek kendilerine ve partisine hayırlı bir seçim olmasını diliyoruz.” İfadelerine yer verildi. Ramazan Güngör de Beylikbağı bölgesi başta olmak üzere Yağlıderelilerin kendisine verdiği destek için teşekkür etti ve “İnşallah bu desteğe layık olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.