“Yaraları birlikte saracağız”

Siyaset 05.08.2021 - 16:44, Güncelleme: 05.08.2021 - 16:44
 

“Yaraları birlikte saracağız”

Günlerdir birçok noktada süren orman yangınları ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Büyükşehir belediyemiz, yangın noktalarında desteğini sürdürüyor. Bu yaralar tamamen sarılana kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizde 28 Temmuz’da aynı anda birden fazla noktada başlayan yangınlarla mücadele sürüyor. 174 yangından 160’ı kontrol altına alınmış durumda. Toplam 34 ilde meydana gelen yangınlarda meydana gelen hasar ve yaraları sarmak için bütün ülke adeta seferber oldu. İlimiz de bu konuda üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getiriyor. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleriyle birlikte ilgili Bakanlıklarla koordinasyon halinde bölgeye her türlü yardım malzemesinin sevkiyatı sürüyor. Bunun yanında itfaiye, arazöz, su tankeri gibi araçlar da bölgeye gönderildi” dedi. DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin orman yangınları başladığı andan itibaren bölgeye destek verdiğini söyleyen Ellibeş, “Büyükşehir belediyemiz, iİtfaiye araçları, su tankerleri ve personeliyle söndürme çalışmalarına destek verirken dün gece sokak ve yaban hayvanlarının tedavisi için bir klinik aracı, 2’si veteriner 5 personeli daha bölgeye gönderdi. Gebze, Gölcük, Başiskele, Körfez, Derince, Kartepe, Darıca, Dilovası, Çayırova, Karamürsel ve Kandıra ilçe belediyelerimiz de ilk andan itibaren çeşitli yardımlarla bölgedeki yaraların sarılmasına katkı veriyor. Bu doğrultuda 0,5 lt’lik 91 Bin 165 adet, 5 lt’lik 9 Bin 528 adet, 19 lt’lik 500 adet temiz içme suyu tırlarla bölgeye sevk edildi. Yine 5 tır dolusu gıda, giyim, çocuk bezi, hijyen, ilkyardım malzemesi, tuvalet kağıdı ve hayvan yemi talep edilen yerlere ivedilikle ulaştırıldı” açıklamasında bulundu. VAR GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ Soğutma çalışmaları için 5 su tankeri ve onlarca personelin bölgede görev yaptığını ifade eden Başkan Ellibeş, “Kocaeli, her birim ve kurumuyla bölgedeki vatandaşlarımızın yarasını sarmak için Devletimizle işbirliği içinde üzerine düşeni yapmaya bundan sonra da devam edecektir. Belediyelerimiz aynı zamanda Kocaeli Valiliğimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın yardım çalışmalarına da katkı sunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve ilgili bütün Bakanlarımızın öncülüğünde bölgede insanüstü bir mücadeleyle yangınların söndürülmesi için uğraş veriliyor” diye konuştu. BİRLİKTE ATLATACAĞIZ Açıklamalarını sürdüren Başkan Mehmet Ellibeş, “Görüntüler içimizi yakıyor. Ancak bir ve beraber olarak bu zor günleri de atlatacağımıza inancımız tamdır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatlarını hiçe sayarak yangınla mücadelede görev alan ormanın kahramanlarına kolaylıklar diliyorum. Yüreğimiz her gün bölgedeki vatandaşlarımızla birlikte atıyor. Bu yaralar tamamen sarılana kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Günlerdir birçok noktada süren orman yangınları ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Büyükşehir belediyemiz, yangın noktalarında desteğini sürdürüyor. Bu yaralar tamamen sarılana kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizde 28 Temmuz’da aynı anda birden fazla noktada başlayan yangınlarla mücadele sürüyor. 174 yangından 160’ı kontrol altına alınmış durumda. Toplam 34 ilde meydana gelen yangınlarda meydana gelen hasar ve yaraları sarmak için bütün ülke adeta seferber oldu. İlimiz de bu konuda üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getiriyor. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleriyle birlikte ilgili Bakanlıklarla koordinasyon halinde bölgeye her türlü yardım malzemesinin sevkiyatı sürüyor. Bunun yanında itfaiye, arazöz, su tankeri gibi araçlar da bölgeye gönderildi” dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin orman yangınları başladığı andan itibaren bölgeye destek verdiğini söyleyen Ellibeş, “Büyükşehir belediyemiz, iİtfaiye araçları, su tankerleri ve personeliyle söndürme çalışmalarına destek verirken dün gece sokak ve yaban hayvanlarının tedavisi için bir klinik aracı, 2’si veteriner 5 personeli daha bölgeye gönderdi. Gebze, Gölcük, Başiskele, Körfez, Derince, Kartepe, Darıca, Dilovası, Çayırova, Karamürsel ve Kandıra ilçe belediyelerimiz de ilk andan itibaren çeşitli yardımlarla bölgedeki yaraların sarılmasına katkı veriyor. Bu doğrultuda 0,5 lt’lik 91 Bin 165 adet, 5 lt’lik 9 Bin 528 adet, 19 lt’lik 500 adet temiz içme suyu tırlarla bölgeye sevk edildi. Yine 5 tır dolusu gıda, giyim, çocuk bezi, hijyen, ilkyardım malzemesi, tuvalet kağıdı ve hayvan yemi talep edilen yerlere ivedilikle ulaştırıldı” açıklamasında bulundu.

VAR GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ

Soğutma çalışmaları için 5 su tankeri ve onlarca personelin bölgede görev yaptığını ifade eden Başkan Ellibeş, “Kocaeli, her birim ve kurumuyla bölgedeki vatandaşlarımızın yarasını sarmak için Devletimizle işbirliği içinde üzerine düşeni yapmaya bundan sonra da devam edecektir. Belediyelerimiz aynı zamanda Kocaeli Valiliğimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın yardım çalışmalarına da katkı sunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve ilgili bütün Bakanlarımızın öncülüğünde bölgede insanüstü bir mücadeleyle yangınların söndürülmesi için uğraş veriliyor” diye konuştu.

BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Açıklamalarını sürdüren Başkan Mehmet Ellibeş, “Görüntüler içimizi yakıyor. Ancak bir ve beraber olarak bu zor günleri de atlatacağımıza inancımız tamdır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatlarını hiçe sayarak yangınla mücadelede görev alan ormanın kahramanlarına kolaylıklar diliyorum. Yüreğimiz her gün bölgedeki vatandaşlarımızla birlikte atıyor. Bu yaralar tamamen sarılana kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.