19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yavuz çifti vatandaşların sorunlarını dinledi

Gündem 18.04.2023 - 13:10, Güncelleme: 18.04.2023 - 13:15
 

Yavuz çifti vatandaşların sorunlarını dinledi

Mübarek Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıldığı bu günlerde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, vatandaşlarımızın dualarında olmaya, gönüllerine girmeye devam ediyorlar.

Vali Seddar Yavuz İzmit ilçemizdeki aileleri ziyaret ederken Selda Yavuz ise Darıca ilçelerimizdeki haneleri ziyaret ederek Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutladı. Ramazan ayında da ziyaretlerine ayrı bir hassasiyet gösteren  Selda Yavuz, engelli, depremzede ve ihtiyaç sahibi 16 aileyi evlerinde ziyaret ederek Ramazan bereketini paylaştı.    Darıca’daki ailelere Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Selda Yavuz, bu mübarek Ramazan ayında her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çaldık, çalmaya da devam edeceğiz diyerek; “Her zaman yanınızdayız. “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Kandiliniz mübarek olsun. ” diyerek yaklaşan bayramlarını kutladı. Ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını, Kadir Gecelerini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlayan Selda Yavuz Hanımefendi, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Selda Yavuz Hanımefendi, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.  
Mübarek Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıldığı bu günlerde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, vatandaşlarımızın dualarında olmaya, gönüllerine girmeye devam ediyorlar.

Vali Seddar Yavuz İzmit ilçemizdeki aileleri ziyaret ederken Selda Yavuz ise Darıca ilçelerimizdeki haneleri ziyaret ederek Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutladı.
Ramazan ayında da ziyaretlerine ayrı bir hassasiyet gösteren  Selda Yavuz, engelli, depremzede ve ihtiyaç sahibi 16 aileyi evlerinde ziyaret ederek Ramazan bereketini paylaştı.

  
Darıca’daki ailelere Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Selda Yavuz, bu mübarek Ramazan ayında her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çaldık, çalmaya da devam edeceğiz diyerek; “Her zaman yanınızdayız. “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Kandiliniz mübarek olsun. ” diyerek yaklaşan bayramlarını kutladı.


Ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını, Kadir Gecelerini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlayan Selda Yavuz Hanımefendi, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Selda Yavuz Hanımefendi, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.  

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.