Yeni Halk Sağlığı binası böyle olacak

Kocaeli 01.05.2024 - 14:37, Güncelleme: 01.05.2024 - 14:37
 

Yeni Halk Sağlığı binası böyle olacak

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin hemen yanındaki eski Halk Sağlığı Laboratuvarı binasının yerine dev bir sağlık kompleksi yapılacak. Yeni binanın ihale tarihi de belli oldu.

23 MAYIS’TA YAPILACAK Kocaeli Devlet Hastanesi Poliklinikler binasının karşısında bulunan Halk Sağlığı Laboratuvarı, herhangi bir depremde yıkılma riski taşıdığı için yıllar önce boşaltıldı. Adeta bir mezbeleliği andıran ve ne yazık ki akşamcıların mekanı olan binanın yıkılması için yeni binanın ihale tarihinin açıklanması bekleniyordu. İl Sağlık Müdürlüğü yeni binanın ihalesini kamuoyuna duyurdu. İhale, 23 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de, İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. DEV BİR KOMPLEKS Yeni binada sadece Halk Sağlığı Laboratuvarı olmayacak. İçinde 9 hekimli bir aile sağlığı merkezi ve 112 Sağlıklı Hayat Merkezi’nin de bulunacağı  İzmit 1 Basamak Sağlık Kompleksi de olacak. Yeni bina toplam 5 bin 836 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselecek. Sözleşmenin imzalanmasının ardından ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılacak. Firmanın, 600 günde inşaatı tamamlayıp İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim etmesi bekleniyor.
Kocaeli Devlet Hastanesi’nin hemen yanındaki eski Halk Sağlığı Laboratuvarı binasının yerine dev bir sağlık kompleksi yapılacak. Yeni binanın ihale tarihi de belli oldu.

23 MAYIS’TA YAPILACAK

Kocaeli Devlet Hastanesi Poliklinikler binasının karşısında bulunan Halk Sağlığı Laboratuvarı, herhangi bir depremde yıkılma riski taşıdığı için yıllar önce boşaltıldı. Adeta bir mezbeleliği andıran ve ne yazık ki akşamcıların mekanı olan binanın yıkılması için yeni binanın ihale tarihinin açıklanması bekleniyordu. İl Sağlık Müdürlüğü yeni binanın ihalesini kamuoyuna duyurdu. İhale, 23 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de, İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.

Yeni Halk Sağlığı binası böyle olacak

DEV BİR KOMPLEKS

Yeni binada sadece Halk Sağlığı Laboratuvarı olmayacak. İçinde 9 hekimli bir aile sağlığı merkezi ve 112 Sağlıklı Hayat Merkezi’nin de bulunacağı  İzmit 1 Basamak Sağlık Kompleksi de olacak. Yeni bina toplam 5 bin 836 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselecek. Sözleşmenin imzalanmasının ardından ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılacak. Firmanın, 600 günde inşaatı tamamlayıp İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim etmesi bekleniyor.

Yeni Halk Sağlığı binası böyle olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.