19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeniden Refah Partisi’nde Taştan il başkanı oldu

Kocaeli 19.01.2023 - 14:02, Güncelleme: 19.01.2023 - 14:02
 

Yeniden Refah Partisi’nde Taştan il başkanı oldu

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan sonra Yeniden Refah Partisi de Darıcalı Ali Taştan’ı il başkanı olarak atadı. Son olarak Darıca İlçe Başkanlığı görevini yürüten Taştan’ın bu göreve getirilmesi parti çevrelerinde de memnuniyete yol açtı.

Mehmet Aras, Genel İdari Kurulu üyesi olması sebebiyle 1 Aralık tarihinde il başkanlığı görevinden istifa etmişti. Partinin yeni Kocaeli il başkanı, aynı zamanda Darıca ilçe başkanı olan Ali Taştan oldu. Taştan atama yazısını YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın elinden aldı. ALİ TAŞTAN KİMDİR? 1963 Tokat doğumlu. 45 yıldır Darıca’da ikamet ediyor. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arap Fars Filolojisi mezunu. Bir süre öğretmenlik yaptı. Sonrasında Gebze Belediyesine geçti, 25 yıl çalıştıktan sonra belediyeden emekli oldu. Belediyede iken Gebze Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü başkanlığı yaptı. Siyasi hayatı boyunca Refah, Fazilet ve Saadet Partisinde Gebze ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2011 yılında Saadet Partisi Darıca ilçe başkanlığı görevini yürüttü. 3 yıldır YRP'de. Öncesinde il yönetim kurulu üyesiydi. Son olarak Darıca ilçe başkanıydı. Evli ve 3 çocuk babası.
MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan sonra Yeniden Refah Partisi de Darıcalı Ali Taştan’ı il başkanı olarak atadı. Son olarak Darıca İlçe Başkanlığı görevini yürüten Taştan’ın bu göreve getirilmesi parti çevrelerinde de memnuniyete yol açtı.

Mehmet Aras, Genel İdari Kurulu üyesi olması sebebiyle 1 Aralık tarihinde il başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Partinin yeni Kocaeli il başkanı, aynı zamanda Darıca ilçe başkanı olan Ali Taştan oldu. Taştan atama yazısını YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın elinden aldı.

ALİ TAŞTAN KİMDİR?

1963 Tokat doğumlu.
45 yıldır Darıca’da ikamet ediyor.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arap Fars Filolojisi mezunu.
Bir süre öğretmenlik yaptı.
Sonrasında Gebze Belediyesine geçti, 25 yıl çalıştıktan sonra belediyeden emekli oldu.
Belediyede iken Gebze Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü başkanlığı yaptı.
Siyasi hayatı boyunca Refah, Fazilet ve Saadet Partisinde Gebze ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptı.
2011 yılında Saadet Partisi Darıca ilçe başkanlığı görevini yürüttü.
3 yıldır YRP'de.
Öncesinde il yönetim kurulu üyesiydi.
Son olarak Darıca ilçe başkanıydı.
Evli ve 3 çocuk babası.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.