19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım’dan Doğan ve Emre’ye ziyaret

Darıca 26.07.2023 - 13:28, Güncelleme: 26.07.2023 - 13:28
 

Yıldırım’dan Doğan ve Emre’ye ziyaret

Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, başkan yardımcısı Hicaz Atsız ile birlikte Darıca ilçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan ve Farabi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Arif Emre’yi ziyaret etti.

İlk olarak Ulaş Doğan ile birsüre görüş alış verişinde bulunan Yıldırım ve Atsız, bölgesel sorunların çözümü için her zaman kendilerine destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Ulaş Doğan’a Iğdır’ın meşhur kayısını da ikram eden Yıldırım ve Atsız, başarı dileklerini ilettiler. Nihat Yıldırım ve Hicaz Atsız, daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimi Doç. Dr. Arif Emre’yi de ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Dr. Arif Emre’ye de Iğdır’ın meşhur kayısısından ikram eden Nihat Yıldırım ve Hicaz Atsız, Emre’ye de sorunların çözümü için he zaman kendi üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Ulaş Doğan ve Arif Emre de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Nihat Yıldırım ve Hicaz Atsız’a teşekkürlerini ilettiler.
Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, başkan yardımcısı Hicaz Atsız ile birlikte Darıca ilçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan ve Farabi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Arif Emre’yi ziyaret etti.

İlk olarak Ulaş Doğan ile birsüre görüş alış verişinde bulunan Yıldırım ve Atsız, bölgesel sorunların çözümü için
her zaman kendilerine destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Ulaş Doğan’a Iğdır’ın meşhur kayısını da ikram eden Yıldırım ve Atsız, başarı dileklerini ilettiler.
Nihat Yıldırım ve Hicaz Atsız, daha sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimi Doç. Dr. Arif Emre’yi de ziyaret ederek görevinde
başarılar dilediler. Dr. Arif Emre’ye de Iğdır’ın meşhur kayısısından ikram eden Nihat Yıldırım ve Hicaz Atsız, Emre’ye de sorunların çözümü için he zaman kendi
üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Ulaş Doğan ve Arif Emre de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Nihat Yıldırım ve Hicaz Atsız’a
teşekkürlerini ilettiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.