Yıldırım’dan Kaymakam Güler’e ziyaret

Gebze 13.01.2021 - 12:21, Güncelleme: 13.01.2021 - 12:21
 

Yıldırım’dan Kaymakam Güler’e ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Pandemi süreci, Gebze’nin sorunları ve Gebze kaymakamlığının çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Kaymakam Güler, Başkan Yıldırım’a bilgilendirmelerde bulundu. Güler, koronavirüs salgınının 2 ay önce Gebze’de zirve yaptığını ancak alınan tedbirlerin ardından vakaların 10’da 1 kadar azaldığını belirterek, tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür etti. Yasaklar nedeniyle Gebze esnafının bu süreçte yaşadığı mağduriyetin farkında olduklarını belirten Kaymakam Güler, el birliğiyle bu süreçten bir an önce çıkacaklarına inandığını ifade etti. DİŞ HASTANESİ VE KAYMAKAMLIK BİNASI Öte yandan Kaymakam Güler, Gebze’deki öncelikli 2 hedefini açıklayarak, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile yeni bir Gebze kaymakamlık binasının hizmete sunulması olduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Güler, iş dünyasının tanınan ismi Nihat Yıldırım’ın medya sektörüne adım atmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti. Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım, Kaymakam Güler’e fincan takımı hediyesinde bulundu.
Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Pandemi süreci, Gebze’nin sorunları ve Gebze kaymakamlığının çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Kaymakam Güler, Başkan Yıldırım’a bilgilendirmelerde bulundu. Güler, koronavirüs salgınının 2 ay önce Gebze’de zirve yaptığını ancak alınan tedbirlerin ardından vakaların 10’da 1 kadar azaldığını belirterek, tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür etti. Yasaklar nedeniyle Gebze esnafının bu süreçte yaşadığı mağduriyetin farkında olduklarını belirten Kaymakam Güler, el birliğiyle bu süreçten bir an önce çıkacaklarına inandığını ifade etti.

DİŞ HASTANESİ VE KAYMAKAMLIK BİNASI

Öte yandan Kaymakam Güler, Gebze’deki öncelikli 2 hedefini açıklayarak, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile yeni bir Gebze kaymakamlık binasının hizmete sunulması olduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Güler, iş dünyasının tanınan ismi Nihat Yıldırım’ın medya sektörüne adım atmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti. Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım, Kaymakam Güler’e fincan takımı hediyesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.