Yine sahaya çıkmadılar

Spor 26.01.2017 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yine sahaya çıkmadılar

İKİ MAÇ ÜST ÜSTE SAHAYA ÇIKMAYAN LÜLEBURGAZ EKİBİ LİGDEN İHRAÇ EDİLECEK

Gebzespor’un bu haftaki rakibi Kırklareli Yıldırımspor kesin olarak ligden ihraç ediliyor. Geçtiğimiz haftaki Bayrampaşa Tuna maçına çıkmayan ve 3-0 hükmen yenik ilan edilen Kırklareli Yıldırımspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiği ligden çekilme dilekçesini Sultangazi maçına çıkacağını beyan etmesi üzerine geri çekmişti. Ancak Lüleburgaz ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu ile dalga geçercesine Sultangazi ile olan erteleme maçına da çıkmadı. Dün Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 14.00’de oynaması gereken maça konuk takım oyuncuları gelmezken, kurallar gereği 15 dakika bekleyen hakem Feridun Daldaş ardından müsabakayı iptal etti.  GEBZESPOR HÜKMEN KAZANACAK  Bu durumda Kırklareli Yıldırımspor, statü gereği üst üste iki maça çıkmadığından dolayı ligden ihraç edilecek. Böylece temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynaması gerektiği Kırklareli Yıldırım maçında 3-0 hükmen galip ilan edilecek.
İKİ MAÇ ÜST ÜSTE SAHAYA ÇIKMAYAN LÜLEBURGAZ EKİBİ LİGDEN İHRAÇ EDİLECEK

Gebzespor’un bu haftaki rakibi Kırklareli Yıldırımspor kesin olarak ligden ihraç ediliyor. Geçtiğimiz haftaki Bayrampaşa Tuna maçına çıkmayan ve 3-0 hükmen yenik ilan edilen Kırklareli Yıldırımspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiği ligden çekilme dilekçesini Sultangazi maçına çıkacağını beyan etmesi üzerine geri çekmişti. Ancak Lüleburgaz ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu ile dalga geçercesine Sultangazi ile olan erteleme maçına da çıkmadı. Dün Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 14.00’de oynaması gereken maça konuk takım oyuncuları gelmezken, kurallar gereği 15 dakika bekleyen hakem Feridun Daldaş ardından müsabakayı iptal etti. 

GEBZESPOR HÜKMEN KAZANACAK 

Bu durumda Kırklareli Yıldırımspor, statü gereği üst üste iki maça çıkmadığından dolayı ligden ihraç edilecek. Böylece temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynaması gerektiği Kırklareli Yıldırım maçında 3-0 hükmen galip ilan edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.