Yolcu, Yolcuları Didik Didik Arattı

Gebze 19.02.2015 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Yolcu, Yolcuları Didik Didik Arattı

Gebze de bir yolcu, cüzdanını çaldırdığı için halk otobüsünü polis merkezine çektirdi.

Gebze de bir yolcu, cüzdanını çaldırdığı için halk otobüsünü polis merkezine çektirdi. Bütün yolcuların üzeri didik didik arandı. Öğle saatlerinde Gebze’de meydana gelen olayda, Duran Ak isimli vatandaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 41 J41 79 plakalı özel halk otobüsünde cüzdanının çalındığını fark etti. Bunun üzerine 155’i arayan Ak, aracı durdurup kapılarını kapattırarak kimseyi indirmedi. Olay yerine gelen polisle birlikte halk otobüsü Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Polis Karakolu’na çekildi. Otobüsten inen yolcuları polis didik didik aradı. Ayrıca, halk otobüsü de polis tarafından incelendi. Ancak cüzdan bulunamadı. Bunun üzerine halk otobüsü tekrar sefere başladı.  Cüzdanını çaldıran Duran Ak, "Bir hastanede çalışıyorum. Bir taksidimi ödemek için evden çıktım. Tam ineceğim sırada arka kapıya yöneldiğimde cüzdanımın çalındığını hissettim. Önce bağırdım cüzdanımı verin diye. Sonra da 155’i aradım." diye konuştu.
Gebze de bir yolcu, cüzdanını çaldırdığı için halk otobüsünü polis merkezine çektirdi.

Gebze de bir yolcu, cüzdanını çaldırdığı için halk otobüsünü polis merkezine çektirdi. Bütün yolcuların üzeri didik didik arandı.

Öğle saatlerinde Gebze’de meydana gelen olayda, Duran Ak isimli vatandaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 41 J41 79 plakalı özel halk otobüsünde cüzdanının çalındığını fark etti. Bunun üzerine 155’i arayan Ak, aracı durdurup kapılarını kapattırarak kimseyi indirmedi. Olay yerine gelen polisle birlikte halk otobüsü Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Polis Karakolu’na çekildi. Otobüsten inen yolcuları polis didik didik aradı. Ayrıca, halk otobüsü de polis tarafından incelendi. Ancak cüzdan bulunamadı. Bunun üzerine halk otobüsü tekrar sefere başladı. 

Cüzdanını çaldıran Duran Ak, "Bir hastanede çalışıyorum. Bir taksidimi ödemek için evden çıktım. Tam ineceğim sırada arka kapıya yöneldiğimde cüzdanımın çalındığını hissettim. Önce bağırdım cüzdanımı verin diye. Sonra da 155’i aradım." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.