Yormaz’dan Bayram’a ziyaret

Gebze 09.05.2023 - 12:23, Güncelleme: 09.05.2023 - 12:23
 

Yormaz’dan Bayram’a ziyaret

Dört Duvar Derneği Genel başkanı Özkan Yormaz, Beylikbağı bölgesinin önemli STK’larından Kocaeli Keşaplılar Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hamdi Bayram ile bir süre görüş alış verişinde bulunan Yormaz, Bayram’dan çalışmalara destek olmasını istedi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bayram; “Genel merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan DÖRT DUVAR derneği genel başkanı sayın Özkan Yormaz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları derneğimizi ziyaret ederek bizleri çalışmaları hakkında bilgilendirerek bizim de bir eğitim derneği olmamız münasebeti ile yapacakları çalışmalarda birliktelik gerektiğini belirttiler. Sayın başkana ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum saygı ve hürmetlerimi sunuyorum çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. Başkan yormaz ayrıca ziyaret sonrası Dernek Başkanı Hamdi Bayram’a üzerinde; Bir günlük adalet 60 günlük ibadetten üstündür” hadisinin yer aldığı bir tablo hediye etti. Bayram da tablo için Yormaz’a teşekkür etti ve bundan sonraki çalışmaları için de başarı dileklerini iletti.
Dört Duvar Derneği Genel başkanı Özkan Yormaz, Beylikbağı bölgesinin önemli STK’larından Kocaeli Keşaplılar Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hamdi Bayram ile bir süre görüş alış verişinde bulunan Yormaz, Bayram’dan çalışmalara destek olmasını istedi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bayram; “Genel merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan DÖRT DUVAR derneği genel başkanı sayın Özkan Yormaz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları derneğimizi ziyaret ederek bizleri çalışmaları hakkında bilgilendirerek bizim de bir eğitim derneği olmamız münasebeti ile yapacakları çalışmalarda birliktelik gerektiğini belirttiler.

Sayın başkana ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum saygı ve hürmetlerimi sunuyorum çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. Başkan yormaz ayrıca ziyaret sonrası Dernek Başkanı Hamdi Bayram’a üzerinde; Bir günlük adalet 60 günlük ibadetten üstündür” hadisinin yer aldığı bir tablo hediye etti. Bayram da tablo için Yormaz’a teşekkür etti ve bundan sonraki çalışmaları için de başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.