“Yunanistan, o tavrından vazgeçmeli!”

Siyaset 12.01.2021 - 16:42, Güncelleme: 12.01.2021 - 16:42
 

“Yunanistan, o tavrından vazgeçmeli!”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR;

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yunanistan'ı gerginliği tırmandırıcı faaliyetlerden vazgeçmeye davet ediyoruz. İstikşafi görüşmelerin yeni bir dönemin habercisi olacağına inanıyorum" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: - Aşı çalışmalarına gönüllük esasına dayalı olarak uygulamaya yakında başlıyoruz. - Yunanistan'ı gerginliği tırmandırıcı faaliyetlerden vazgeçmeye davet ediyoruz. İstikşafi görüşmelerin yeni bir dönemin habercisi olacağına inanıyorum - Türkiye tarihini Avrupasız okumak nasıl mümkün değilse, Avrupa tarihini de Türkiyesiz anlamak mümkün değildir. - PKK/YPG ile mücadelemiz sürerken batılı dostlarımız onları kendi ülkelerinde barındırıyor. Kusura bakmayın açık ve net konuşuyorum. Dost acı söyler ama gerçeği söyler.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR;

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yunanistan'ı gerginliği tırmandırıcı faaliyetlerden vazgeçmeye davet ediyoruz. İstikşafi görüşmelerin yeni bir dönemin habercisi olacağına inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Aşı çalışmalarına gönüllük esasına dayalı olarak uygulamaya yakında başlıyoruz.

- Yunanistan'ı gerginliği tırmandırıcı faaliyetlerden vazgeçmeye davet ediyoruz. İstikşafi görüşmelerin yeni bir dönemin habercisi olacağına inanıyorum

- Türkiye tarihini Avrupasız okumak nasıl mümkün değilse, Avrupa tarihini de Türkiyesiz anlamak mümkün değildir.

- PKK/YPG ile mücadelemiz sürerken batılı dostlarımız onları kendi ülkelerinde barındırıyor. Kusura bakmayın açık ve net konuşuyorum. Dost acı söyler ama gerçeği söyler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.