19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ZAFER PARTİSİ HEYETİ KAHVALTI PROGRAMI’NDA BÖLGE BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Gebze 18.11.2023 - 18:38, Güncelleme: 18.11.2023 - 18:38
 

ZAFER PARTİSİ HEYETİ KAHVALTI PROGRAMI’NDA BÖLGE BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara, Kocaeli Teşkilat Başkanı Timuçin Dinçer, Kocaeli İl Sekreteri Batuhan Ellibeş’in bizzat yer aldığı kahvaltı programında Gebze’de faaliyet gösteren Faruk Güllüoğlu’nda bölge basını bir araya geldiler. Marmara Iğdırlılar Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve oğlu Ümit Medya Spor Müdürü Ümit Yıldırım medya grubumuzu temsil etti.

Selamlama konuşmaları sonrası konuşan ilk isim Zafer Partisi İl Başkanı Okan Toluç olurken, partisinin Kocaeli genelinde 2024 yerel seçim çalışmalarının devam ettiğini ve tek başlarına seçime gireceklerini belirtti.   İTTİFAK OLMAYACAĞI KESİN   Sözlerini sürdüren Başkan Toluç,’’Genel başkanımızla yaptığımız istişarelerde ittifak olmayacağı kesin. Ama yarın ne gösterir, ne görülür onu bilmiyorum. Onun dışında teşkilatlara gelince Darıca daha aktif bir teşkilat oldu, Çayırova'da biraz sıkıntı var. Sıkıntı derken orası da hazır. Binalarımızı tutmak üzereyiz. Dilovası, Gebze'de çok iyi bir sonuç aldık. Bunda başkanımızın gayretli çabaları büyük.   HER BELEDİYEYE BİR ADAYIMIZ VAR   Belediye başkan adaylarımızı açıklamak için henüz daha erken, belli bir süreç var onunla ilgili O zaman o açıklamayı yapacağız. Ama kesinlikle her belediyeye bir adayımız var. İktidarın adamı olmadığı takdirde işe alma olayı yok. Bunu ben Kocaeli'nde ulaşım Park'ta çok yaşıyorum. Ak Parti’ye üye olmayan hiç kimseye iş verilmiyor keza bu fabrikalar için de aynısı geçerli. Böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Biz kesinlikle halk belediyeciliği yapacağız. Patron belediyeciliği yapmayacağız bunu kesin kez söylüyoruz.’’ diye söyledi.   Ardından söz alan Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara ise Gebze’de halkın sorunlarını hem tespit hem de çözümü için çok daha fazla gayret ederek yerel seçimlerde başarılı sonuç alacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.   BU SORUN BEKLEMEZ   Sözlerine devam eden Başkan Özkara, Gebze’nin öncelikli ve önemli probleminin uyuşturucu olduğunu dikkat vurgulayarak, ‘’ Gebze’de uyuşturucu kullanımı 12 yaşlara kadar düşmüş durumda. Biz bunu Gençlik Kolları arkadaşlarımızla birlikte ekibimizde birlikte Mahalle mahalle inceliyoruz şu anda. Daha sonra bunları size ayrıntılı da dosyalar haline getirdiği bir şekilde anlatacağım hepsini size sunacağım. Gebze'de uyuşturucu sorunu çok bence ilk yapılması gereken burada el atılması gereken konu bu. Yani dediğim gibi İnşaat olur yol olur kanalizasyon olur her şey olur bunlar bekleyebilir 3 ay bekler 5 ay bekler ama bu sorun beklemez. Hepimizin evladı var hepimizin çocukları var bu sorunun bir gün daha beklemeyecek kadar önemli’’ şeklinde konuştu.
Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Okan Toluç, Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara, Kocaeli Teşkilat Başkanı Timuçin Dinçer, Kocaeli İl Sekreteri Batuhan Ellibeş’in bizzat yer aldığı kahvaltı programında Gebze’de faaliyet gösteren Faruk Güllüoğlu’nda bölge basını bir araya geldiler. Marmara Iğdırlılar Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ve oğlu Ümit Medya Spor Müdürü Ümit Yıldırım medya grubumuzu temsil etti.

Selamlama konuşmaları sonrası konuşan ilk isim Zafer Partisi İl Başkanı Okan Toluç olurken, partisinin Kocaeli genelinde 2024 yerel seçim çalışmalarının devam ettiğini ve tek başlarına seçime gireceklerini belirtti.

 

İTTİFAK OLMAYACAĞI KESİN

 

Sözlerini sürdüren Başkan Toluç,’’Genel başkanımızla yaptığımız istişarelerde ittifak olmayacağı kesin. Ama yarın ne gösterir, ne görülür onu bilmiyorum. Onun dışında teşkilatlara gelince Darıca daha aktif bir teşkilat oldu, Çayırova'da biraz sıkıntı var. Sıkıntı derken orası da hazır. Binalarımızı tutmak üzereyiz. Dilovası, Gebze'de çok iyi bir sonuç aldık. Bunda başkanımızın gayretli çabaları büyük.

 

HER BELEDİYEYE BİR ADAYIMIZ VAR

 

Belediye başkan adaylarımızı açıklamak için henüz daha erken, belli bir süreç var onunla ilgili O zaman o açıklamayı yapacağız. Ama kesinlikle her belediyeye bir adayımız var.

İktidarın adamı olmadığı takdirde işe alma olayı yok. Bunu ben Kocaeli'nde ulaşım Park'ta çok yaşıyorum. Ak Parti’ye üye olmayan hiç kimseye iş verilmiyor keza bu fabrikalar için de aynısı geçerli. Böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Biz kesinlikle halk belediyeciliği yapacağız. Patron belediyeciliği yapmayacağız bunu kesin kez söylüyoruz.’’ diye söyledi.

 

Ardından söz alan Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara ise Gebze’de halkın sorunlarını hem tespit hem de çözümü için çok daha fazla gayret ederek yerel seçimlerde başarılı sonuç alacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

 

BU SORUN BEKLEMEZ

 

Sözlerine devam eden Başkan Özkara, Gebze’nin öncelikli ve önemli probleminin uyuşturucu olduğunu dikkat vurgulayarak, ‘’ Gebze’de uyuşturucu kullanımı 12 yaşlara kadar düşmüş durumda. Biz bunu Gençlik Kolları arkadaşlarımızla birlikte ekibimizde birlikte Mahalle mahalle inceliyoruz şu anda. Daha sonra bunları size ayrıntılı da dosyalar haline getirdiği bir şekilde anlatacağım hepsini size sunacağım. Gebze'de uyuşturucu sorunu çok bence ilk yapılması gereken burada el atılması gereken konu bu. Yani dediğim gibi İnşaat olur yol olur kanalizasyon olur her şey olur bunlar bekleyebilir 3 ay bekler 5 ay bekler ama bu sorun beklemez. Hepimizin evladı var hepimizin çocukları var bu sorunun bir gün daha beklemeyecek kadar önemli’’ şeklinde konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.