19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zinnur Büyükgöz’den GEAK’a kutlama

Gündem 17.02.2023 - 21:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 21:20
 

Zinnur Büyükgöz’den GEAK’a kutlama

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hatay ve Adıyaman’da 18 kişiyi kurtaran GEAK’ı kutladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yaşanan deprem sonrası Adıyaman ve Hatay’da 18 kişiyi enkazda kurtaran Gebze Arama Kurtarma (GEAK) ekibini kutladı. Büyükgöz yaptığı paylaşımda, “Bir anne göz nuru yavrusuna, çocuklar ise çınar saydıkları babalarına onların sayesinde kavuştu. GEAK 18 can kurtardı. Hatay’dan her birini selamlıyorum. Kahramanlarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi. Büyükgöz, Gebze’deki hemşerilerine ise muhabbetlerini ilettiğini söyledi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hatay ve Adıyaman’da 18 kişiyi kurtaran GEAK’ı kutladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yaşanan deprem sonrası Adıyaman ve Hatay’da 18 kişiyi enkazda kurtaran Gebze Arama Kurtarma (GEAK) ekibini kutladı.

Büyükgöz yaptığı paylaşımda, “Bir anne göz nuru yavrusuna, çocuklar ise çınar saydıkları babalarına onların sayesinde kavuştu. GEAK 18 can kurtardı. Hatay’dan her birini selamlıyorum. Kahramanlarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Büyükgöz, Gebze’deki hemşerilerine ise muhabbetlerini ilettiğini söyledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.