AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli 22.04.2024 - 18:53, Güncelleme: 22.04.2024 - 18:53
 

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın'a tebrik ziyaretinde bulundu

AK Parti Kocaeli il yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın'ı tam kadro ziyaret etti. Başkan Büyükakın'a hayırlı olsun dileklerini iletip çiçek takdim eden AK Parti Teşkilatı, her daim yanında olduklarının da altını çizdi.    TAM KADRO GİTTİLER Mart ayında yapılan yerel seçimler sonrası ikinci dönemi için seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Yerel seçimlerde tam kadro Tahir Büyükakın için ter döken teşkilatı, bu kez makamına kendisini tebrik etmek için gitti. Tebrik ziyaretine; MKYK Üyesi İlyas Şeker, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, MDK Üyesi Halit Çokan, Kocaeli Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan katıldı.   TALUS: BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: "31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bir kez daha milletimizin teveccühünü kazanarak, Türkiye Yüzyılı’na şehrimizi hazırlamak için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Rabbim muvaffak eylesin. Tahir Başkanımızın Kocaeli’mizi Türkiye Yüzyılına layık bir şehir olarak imar ermek adına gece gündüz çalışacağına olan inancımız tamdır, teşkilatlar olarak bizler de her daim yanında olacağız, Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.   BÜYÜKAKIN: DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, il başkanımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve il yöneticilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Şehrimizin gelişimi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam!" ifadelerine yer verdi.   
AK Parti Kocaeli Teşkilatı, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın'a tebrik ziyaretinde bulundu

AK Parti Kocaeli il yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın'ı tam kadro ziyaret etti. Başkan Büyükakın'a hayırlı olsun dileklerini iletip çiçek takdim eden AK Parti Teşkilatı, her daim yanında olduklarının da altını çizdi. 

 

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

TAM KADRO GİTTİLER

Mart ayında yapılan yerel seçimler sonrası ikinci dönemi için seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Yerel seçimlerde tam kadro Tahir Büyükakın için ter döken teşkilatı, bu kez makamına kendisini tebrik etmek için gitti. Tebrik ziyaretine; MKYK Üyesi İlyas Şeker, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, MDK Üyesi Halit Çokan, Kocaeli Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan katıldı.

 

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

TALUS: BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: "31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bir kez daha milletimizin teveccühünü kazanarak, Türkiye Yüzyılı’na şehrimizi hazırlamak için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Rabbim muvaffak eylesin. Tahir Başkanımızın Kocaeli’mizi Türkiye Yüzyılına layık bir şehir olarak imar ermek adına gece gündüz çalışacağına olan inancımız tamdır, teşkilatlar olarak bizler de her daim yanında olacağız, Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

 

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

BÜYÜKAKIN: DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, il başkanımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve il yöneticilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Şehrimizin gelişimi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam!" ifadelerine yer verdi. 

 

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti teşkilatından Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.