Ayrıcalıklı Araç Kiralama Deneyimi As Ufuk Oto Kiralama'da!

Gebze 14.03.2024 - 15:08, Güncelleme: 14.03.2024 - 15:54
 

Ayrıcalıklı Araç Kiralama Deneyimi As Ufuk Oto Kiralama'da!

Seyahatlerinizde konfor ve güveni bir arada yaşamak istiyorsanız doğru adrestesiniz! As Ufuk Oto Kiralama, kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım sahibi olduğu, Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Aktaş ve Muhasebe Uzmanı Feyyaz Kaya ile birlikte, size en uygun araç kiralama seçeneklerini sunmak için buradayız. Günlük, aylık, haftalık ve yıllık araç kiralama seçenekleri ile ihtiyacınıza en uygun çözümü sağlıyoruz. Süper fiyat politikamızla bütçenizi zorlamadan, istediğiniz aracı kiralamak artık çok kolay! Size özel tekliflerimiz ve esnek kiralama seçeneklerimizle her zaman yanınızdayız. Adresimiz: Osman Yılmaz, İstasyon Cd. No:611, 41400 Gebze/Kocaeli Bizimle iletişime geçmek için: E-posta: info@asufukotomotiv.com.tr Telefon: 0 (262) 641 02 84 Unutmayın, As Ufuk Oto Kiralama, hayallerinizdeki yolculuğu gerçeğe dönüştürmeniz için burada! Yeni Araç Filomuzda Sıfır Kilometre 8+1 Minibüsler Hizmetinizde! Yolculuklarınızda konfor ve güveni bir arada yaşamak için yeni bir seçenekle tanışın As Ufuk Oto Kiralama, filosuna dahil ettiği sıfır kilometre 8+1 minibüslerle hizmetinizde. Geniş iç hacmi, modern tasarımı ve güvenli sürüş özellikleriyle bu minibüsler, sizin ve yolcularınızın ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Yeni araçlarımızla ilgili detaylı bilgi almak ve rezervasyon yapmak için hemen bizi arayın: İletişim Telefonu: 0 530 967 36 34 ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM   
Seyahatlerinizde konfor ve güveni bir arada yaşamak istiyorsanız doğru adrestesiniz! As Ufuk Oto Kiralama, kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım sahibi olduğu, Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Aktaş ve Muhasebe Uzmanı Feyyaz Kaya ile birlikte, size en uygun araç kiralama seçeneklerini sunmak için buradayız. Günlük, aylık, haftalık ve yıllık araç kiralama seçenekleri ile ihtiyacınıza en uygun çözümü sağlıyoruz. Süper fiyat politikamızla bütçenizi zorlamadan, istediğiniz aracı kiralamak artık çok kolay! Size özel tekliflerimiz ve esnek kiralama seçeneklerimizle her zaman yanınızdayız.

Adresimiz: Osman Yılmaz, İstasyon Cd. No:611, 41400 Gebze/Kocaeli

Bizimle iletişime geçmek için: E-posta: info@asufukotomotiv.com.tr Telefon: 0 (262) 641 02 84

Unutmayın, As Ufuk Oto Kiralama, hayallerinizdeki yolculuğu gerçeğe dönüştürmeniz için burada!

Yeni Araç Filomuzda Sıfır Kilometre 8+1 Minibüsler Hizmetinizde!

Yolculuklarınızda konfor ve güveni bir arada yaşamak için yeni bir seçenekle tanışın

As Ufuk Oto Kiralama, filosuna dahil ettiği sıfır kilometre 8+1 minibüslerle hizmetinizde. Geniş iç hacmi, modern tasarımı ve güvenli sürüş özellikleriyle bu minibüsler, sizin ve yolcularınızın ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı.

Yeni araçlarımızla ilgili detaylı bilgi almak ve rezervasyon yapmak için hemen bizi arayın:

İletişim Telefonu: 0 530 967 36 34

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.