BAŞKAN YILDIRIM PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN'I RAHMETLE ANDI

Gündem 28.02.2024 - 17:27, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:33
 

BAŞKAN YILDIRIM PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN'I RAHMETLE ANDI

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Milli Görüş Hareketinin Kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 13. yıl dönümünde rahmetle andı.

Yıldırım, Erbakan'ı İslami değerleri ve milli çıkarları öncelik olarak benimseyen bir anlayışın temsilcisi olarak nitelendirdi. Geçmişte Millî Görüş çizgisinde birlik ve aynı parti altında siyaset yaptıklarını belirten Yıldırım, "Erbakan hocamız'ın geçmişte bahsettiği her bir konunun ülkemiz ve tüm dünya için ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz" dedi.Başkan Yıldırım, konuşmasının devamında "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" diyerek Necmettin Erbakan'ı dualarla yâd etti. (Başkan Yıldırım 2000'li yılların başında Dilovası ilçesinde göstermiş olduğu performans ile Milli Görüş çizgisinin sembol isimlerinden biri olarak kabul ediliyordu.)
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım, Milli Görüş Hareketinin Kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 13. yıl dönümünde rahmetle andı.

Yıldırım, Erbakan'ı İslami değerleri ve milli çıkarları öncelik olarak benimseyen bir anlayışın temsilcisi olarak nitelendirdi. Geçmişte Millî Görüş çizgisinde birlik ve aynı parti altında siyaset yaptıklarını belirten Yıldırım, "Erbakan hocamız'ın geçmişte bahsettiği her bir konunun ülkemiz ve tüm dünya için ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz" dedi.Başkan Yıldırım, konuşmasının devamında "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" diyerek Necmettin Erbakan'ı dualarla yâd etti.

(Başkan Yıldırım 2000'li yılların başında Dilovası ilçesinde göstermiş olduğu performans ile Milli Görüş çizgisinin sembol isimlerinden biri olarak kabul ediliyordu.)

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.