Azeri Ramil ilk golünü attı

Spor 15.04.2024 - 13:32, Güncelleme: 15.04.2024 - 13:32
 

Azeri Ramil ilk golünü attı

Kocaelispor’un Azerbaycanlı futbolcusu Ramil Şeydayev, Giresunspor karşılaşmasında Yeşil - Siyahlı forma ile ilk golüne imza attı.

SON ZAMANLARDA İSTEKLİYDİ Kocaelispor’un devre arasında transfer ettiği Azerbaycanlı oyuncu Ramil Şeydayev, Giresunspor karşısında, Kocaelispor forması ile ilk golünü attı. 8.dakikada Amaral’ın içeride topla buluşturduğu Ramil, ağlara göndermekte zorlanmadı. Son haftalarda istekli olan yetenekli oyuncu, bu isteğini Giresunspor maçında attığı golle ödüllendirdi. Şeydayev’in artık daha fazla ön plana çıkması bekleniyor.  
Kocaelispor’un Azerbaycanlı futbolcusu Ramil Şeydayev, Giresunspor karşılaşmasında Yeşil - Siyahlı forma ile ilk golüne imza attı.

SON ZAMANLARDA İSTEKLİYDİ

Kocaelispor’un devre arasında transfer ettiği Azerbaycanlı oyuncu Ramil Şeydayev, Giresunspor karşısında, Kocaelispor forması ile ilk golünü attı. 8.dakikada Amaral’ın içeride topla buluşturduğu Ramil, ağlara göndermekte zorlanmadı. Son haftalarda istekli olan yetenekli oyuncu, bu isteğini Giresunspor maçında attığı golle ödüllendirdi. Şeydayev’in artık daha fazla ön plana çıkması bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.