Aziz Yıldırım dosyasında yeni gelişme

Spor 16.04.2024 - 17:29, Güncelleme: 16.04.2024 - 17:29
 

Aziz Yıldırım dosyasında yeni gelişme

Kocaelispor’un alacaklılarından olan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın dosyasında yeni gelişmeler yaşandı

UFAK TEFEK PÜRÜZLER VARDI Daha önce borcun ödenmesi hususunda anlaşma sağlanan Aziz Yıldırım’ın dosyasında bazı pürüzlerle karşılaşılması yeni iddiaları doğurmuştu. Başkan Recep Durul’un girişimleriyle mevcut sorunlar ortadan kaldırıldı. Henüz kapanmayan dosya için muhataplarından konfirmasyon alındı. Yıllardır Kocaelispor için sorun teşkil eden dosyanın kapanmasına az kaldı.
Kocaelispor’un alacaklılarından olan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın dosyasında yeni gelişmeler yaşandı

UFAK TEFEK PÜRÜZLER VARDI

Daha önce borcun ödenmesi hususunda anlaşma sağlanan Aziz Yıldırım’ın dosyasında bazı pürüzlerle karşılaşılması yeni iddiaları doğurmuştu. Başkan Recep Durul’un girişimleriyle mevcut sorunlar ortadan kaldırıldı. Henüz kapanmayan dosya için muhataplarından konfirmasyon alındı. Yıllardır Kocaelispor için sorun teşkil eden dosyanın kapanmasına az kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.