BAŞKAN YILDIRIM, KOLTUĞUNU TORUNUNA DEVRETTİ

Gebze 23.04.2024 - 17:14, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:14
 

BAŞKAN YILDIRIM, KOLTUĞUNU TORUNUNA DEVRETTİ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın Gebze’de faaliyet gösteren şirketi As Ufuk Oto Kiralama'da günün anlam ve önemi (23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı) gereğince koltuğunu torunu Seymen Ali Aktaş’a devretti.

BAŞKAN YILDIRIM: SORUMLULUK SAHİBİ BİREYLER YETİŞTİRMEK ÇOK KIYMETLİ BİR GÖREVDİR Sözlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek başlayan Başkan Yıldırım, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiş ve onları geleceğin teminatı olarak görmüştür. O sebeple ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmenin çok kıymetli bir görev olduğuna inanıyorum. Torunum Seymen bugün bu koltukta oturmanın heyecanını yaşıyor. Ama asıl önemli olan ömrü boyunca bu sorumluluk duygusunu kaybetmeden ailesine, çevresine ve elbette ülkesine hayırlı bir vatandaş olmasıdır.” diye söyledi. BAŞKAN SEYMEN Dedesinin koltuğuna oturduğunda heyecandan gözleri parlayan Seymen Ali Aktaş ise meraklı ve dikkatli bir şekilde dedesinin tecrübelerini ve nasihatlarını dinledi. Gebze Eşref Bey İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatını sürdüren Aktaş, aile mesleğini öğrenmek ve dedesi ile birlikte çalışmak için yaz tatilini sabırsızlıkla bekliyor. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM
Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın Gebze’de faaliyet gösteren şirketi As Ufuk Oto Kiralama'da günün anlam ve önemi (23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı) gereğince koltuğunu torunu Seymen Ali Aktaş’a devretti.

BAŞKAN YILDIRIM: SORUMLULUK SAHİBİ BİREYLER YETİŞTİRMEK ÇOK KIYMETLİ BİR GÖREVDİR
Sözlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek başlayan Başkan Yıldırım, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiş ve onları geleceğin teminatı olarak görmüştür. O sebeple ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmenin çok kıymetli bir görev olduğuna inanıyorum. Torunum Seymen bugün bu koltukta oturmanın heyecanını yaşıyor. Ama asıl önemli olan ömrü boyunca bu sorumluluk duygusunu kaybetmeden ailesine, çevresine ve elbette ülkesine hayırlı bir vatandaş olmasıdır.” diye söyledi.
BAŞKAN SEYMEN
Dedesinin koltuğuna oturduğunda heyecandan gözleri parlayan Seymen Ali Aktaş ise meraklı ve dikkatli bir şekilde dedesinin tecrübelerini ve nasihatlarını dinledi. Gebze Eşref Bey İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatını sürdüren Aktaş, aile mesleğini öğrenmek ve dedesi ile birlikte çalışmak için yaz tatilini sabırsızlıkla bekliyor.
ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.