ÇYDD'den yaza merhaba konseri

Kültür-Sanat 22.04.2024 - 19:55, Güncelleme: 22.04.2024 - 19:55
 

ÇYDD'den yaza merhaba konseri

ÇYDD Kocaeli Şubesi, yaza merhaba konseri ile üyelerini ve halk müziği severleri bir araya getirdi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi Yönetimi, üye ve misafirlerini, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen Şef Özen Şekercioğlu yönetiminde 'Yaza Merhaba' TSM konser programıyla bir araya getirdi.   'GURUR DUYUYORUM' Yoğun katılımın yaşandığı konser programında konuşan ÇYDD Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Dönmez: Uzun bir bayram tatili sonrasında haftanın ilk günü ve akşamı kendilerini yalnız bırakmayan müzikseverlere teşekkür ederek "Konserimizin amacı öğrencilere daha fazla burs desteği sağlamaktır. Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışmalarını sürdüren koro arkadaşlarımı, Şef Özen Şekercioğlu’nu ve saz sanatçılarımızı kutluyorum. Koromuzun solisti olmaktan da gurur duyuyorum. Cumhuriyetimizin verdiği güce dayanarak, Atatürk’ün yolunda, Türkan Saylan’ın ışığında yılmadan ve yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün dediği gibi 'Hayal ettim, hayalimin önündeki engelleri saptadım. Engelleri kaldırdığımızda hayalim kendiliğinden gerçekleşti.' Bu nedenle üyelerimiz, gönüllülerimiz, öğrencilerimiz ve tüm Çağdaş Yaşam dostlarıyla sürdürdüğümüz çağdaşlık yolunda, tüm zorluklara çağdaş bir toplum yaratmak için çalışmaya ve faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm görevimizin farkında tüzüğümüze uygun, ülkemiz ve insanlarımız yararına daha birçok projeyi gerçekleştireceğimize inanıyor ve hep birlikte başarılı bir çalışma temenni ediyorum. Bizlerin daima yanında olup, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen siz gönüllülerimize çok teşekkür ediyor, birlikteliğimizin artarak devamını diliyorum. Şarkılarla baş başa bırakmak üzere sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.  
ÇYDD Kocaeli Şubesi, yaza merhaba konseri ile üyelerini ve halk müziği severleri bir araya getirdi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi Yönetimi, üye ve misafirlerini, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen Şef Özen Şekercioğlu yönetiminde 'Yaza Merhaba' TSM konser programıyla bir araya getirdi.

 

ÇYDD'den yaza merhaba konseri

'GURUR DUYUYORUM'

Yoğun katılımın yaşandığı konser programında konuşan ÇYDD Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Dönmez: Uzun bir bayram tatili sonrasında haftanın ilk günü ve akşamı kendilerini yalnız bırakmayan müzikseverlere teşekkür ederek "Konserimizin amacı öğrencilere daha fazla burs desteği sağlamaktır. Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışmalarını sürdüren koro arkadaşlarımı, Şef Özen Şekercioğlu’nu ve saz sanatçılarımızı kutluyorum. Koromuzun solisti olmaktan da gurur duyuyorum. Cumhuriyetimizin verdiği güce dayanarak, Atatürk’ün yolunda, Türkan Saylan’ın ışığında yılmadan ve yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün dediği gibi 'Hayal ettim, hayalimin önündeki engelleri saptadım. Engelleri kaldırdığımızda hayalim kendiliğinden gerçekleşti.' Bu nedenle üyelerimiz, gönüllülerimiz, öğrencilerimiz ve tüm Çağdaş Yaşam dostlarıyla sürdürdüğümüz çağdaşlık yolunda, tüm zorluklara çağdaş bir toplum yaratmak için çalışmaya ve faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm görevimizin farkında tüzüğümüze uygun, ülkemiz ve insanlarımız yararına daha birçok projeyi gerçekleştireceğimize inanıyor ve hep birlikte başarılı bir çalışma temenni ediyorum. Bizlerin daima yanında olup, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen siz gönüllülerimize çok teşekkür ediyor, birlikteliğimizin artarak devamını diliyorum. Şarkılarla baş başa bırakmak üzere sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

 

ÇYDD'den yaza merhaba konseri

ÇYDD'den yaza merhaba konseri

ÇYDD'den yaza merhaba konseri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.