Darıca’da yüzler gülüyor

Darıca 18.04.2024 - 16:05, Güncelleme: 18.04.2024 - 16:05
 

Darıca’da yüzler gülüyor

AK Parti Darıca ilçe Başkanı Köksal Şakar ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrardan belediye başkanı seçilmesi dolayısı ile ziyaret etti. AK Parti Darıca teşkilatının ve belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim sonuçlarından memnuniyeti ziyaret fotoğrafında yüzlerine yansıdı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’nin batı yakasında bulunan ilçelerde en fazla oyu yüzde 39.7 ile yeniden Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık aldı. İkinci kez Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bıyık’ı son olarak AK Parti Darıca ilçe Başkanı Köksal Şakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve ilçe yöneticileri ziyaret etti. “DARICAMIZA HAYIRLI OLSUN” AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik ev sahipliği için kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, milletimize hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Yeni dönem Darıca’mız için hayırlı olsun” dedi. “DAHA NİCE ZAFERLERE” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç, Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan ve ilçe ana kademe yönetimimizi ağırladık. Değerli ilçe başkanımız ve ekibine hayırlı olsun dilekleri ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte, daha nice güzel zaferlere inşallah” açıklamasında bulundu.
AK Parti Darıca ilçe Başkanı Köksal Şakar ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrardan belediye başkanı seçilmesi dolayısı ile ziyaret etti. AK Parti Darıca teşkilatının ve belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim sonuçlarından memnuniyeti ziyaret fotoğrafında yüzlerine yansıdı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’nin batı yakasında bulunan ilçelerde en fazla oyu yüzde 39.7 ile yeniden Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık aldı. İkinci kez Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bıyık’ı son olarak AK Parti Darıca ilçe Başkanı Köksal Şakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve ilçe yöneticileri ziyaret etti.

“DARICAMIZA HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik ev sahipliği için kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, milletimize hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Yeni dönem Darıca’mız için hayırlı olsun” dedi.

“DAHA NİCE ZAFERLERE”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç, Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan ve ilçe ana kademe yönetimimizi ağırladık. Değerli ilçe başkanımız ve ekibine hayırlı olsun dilekleri ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte, daha nice güzel zaferlere inşallah” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.