Gönülden Gönüle Kapsamında 40 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli 20.04.2024 - 17:10, Güncelleme: 20.04.2024 - 17:10
 

Gönülden Gönüle Kapsamında 40 Aile Ziyaret Edildi

Kimsesizlerin kimi olmak amacıyla devletin şefkatine ihtiyaç duyan dezavantajlı ailelerin ziyaret edildiği, dertlerine derman olunduğu Gönülden Gönüle projesi ile gönüllere dokunmaya devam ediliyor.

“Gönülden Gönüle” ile ilimizin her bir yerindeki şehit yakınlarına, gazilere ve yaşlı, engelli, öksüz, yetim, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan hane ziyaretleri Vali Yardımcılarımız tarafından da gerçekleştirilmeye devam ediyor. 4 İlçemizde Ailelerle Hemhal Olundu, Dertler Dinlendi Vali Yardımcısı Ekrem Çalık Darıca ilçesinde, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy Gebze ilçesinde, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy Kartepe ilçesinde ve Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Çayırova ilçesinde ziyaretlerini gerçekleştirdiler.  31 ihtiyaç sahibi, 6 engelli ve 3 yaşlı aile olmak üzere toplam 40 aileyi hanelerinde ziyaret edip talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Yardımcılarımız, gerekenlerin yapılacağını belirttiler. Ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getiren hane sahipleri tarafından misafir edilen Vali Yardımcılarımız, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek ailelerin hayır dualarını aldılar. Ziyaretler esnasında karşılaştığı mahalle sakinleriyle de yakından ilgilenerek onlarla hasbihal eden Vali Yardımcılarımız, çocuklara verdikleri hediyelerle de sevinçlerine ortak oldular.  
Kimsesizlerin kimi olmak amacıyla devletin şefkatine ihtiyaç duyan dezavantajlı ailelerin ziyaret edildiği, dertlerine derman olunduğu Gönülden Gönüle projesi ile gönüllere dokunmaya devam ediliyor.

“Gönülden Gönüle” ile ilimizin her bir yerindeki şehit yakınlarına, gazilere ve yaşlı, engelli, öksüz, yetim, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan hane ziyaretleri Vali Yardımcılarımız tarafından da gerçekleştirilmeye devam ediyor.

4 İlçemizde Ailelerle Hemhal Olundu, Dertler Dinlendi

Vali Yardımcısı Ekrem Çalık Darıca ilçesinde, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy Gebze ilçesinde, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy Kartepe ilçesinde ve Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Çayırova ilçesinde ziyaretlerini gerçekleştirdiler. 

31 ihtiyaç sahibi, 6 engelli ve 3 yaşlı aile olmak üzere toplam 40 aileyi hanelerinde ziyaret edip talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Yardımcılarımız, gerekenlerin yapılacağını belirttiler.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getiren hane sahipleri tarafından misafir edilen Vali Yardımcılarımız, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek ailelerin hayır dualarını aldılar.

Ziyaretler esnasında karşılaştığı mahalle sakinleriyle de yakından ilgilenerek onlarla hasbihal eden Vali Yardımcılarımız, çocuklara verdikleri hediyelerle de sevinçlerine ortak oldular.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.