“Doğru Hamlede Buluşalım”

Kocaeli 20.01.2015 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

“Doğru Hamlede Buluşalım”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin “Doğru Hamlede Buluşalım” adlı projesi kapsamında bu yıl 3. düzenlenen ve Kocaeli genelinde eğitim gören İlkokul 1. sınıf öğrencilerine 26 bin 555 adet satranç takımı dağıtım töreni, Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun yanısıra,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU, Vali yardımcıları Abdullah ETİL ve Derviş Ahmet SET, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK, İlçe Belediye Başkanları, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız SULAY ile çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız SULAY ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU’nun konuşmalarının ardından kürsüye gelen Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU yaptığı konuşmasında; “En anlamlı ve özel olan insana yatırımı böylesi erken yaşlarda başlattığı genç beyinleri düşünen, araştıran ve çalışan bir şekilde motive edecek bir projeyi 3. yıla taşıdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Değerli Federasyon Başkanımıza gerçekte sporun satranç boyutunda sadece bir spor olmanın ötesinde zihin gelişimini sağlayan, zihin ve zihine bağlı melekeleri güçlendirerek genç beyinlerimizi satrançla buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Şüphesiz devam eden büyük yatırımlarımız, merkezi ve yerel ölçekte gerçekleştirdiğimiz çok büyük hizmetlerimiz var. Türkiye büyük geleceğe kararlı, emin ve kararlı adımlarla yürüyor. İnşallah bu hedefi gerçekleştirecek çocuklarımız ve gençlerimizle bu süreç içerinde böylesi anlamlı hizmetlerle ve projelerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok kısa bir süre önce yine Büyükşehir Belediyemizin Türkiye’de artık marka haline gelen genç kuşaklara tablet dağıtım törenindeydik. Sosyal belediyecilik insana yatırımın, insana dayanarak geleceği kazanmanın çok önemli çalışmaları dalga dalga Türkiye’de yayılacak ve tüm belediyelere örnek olacaktır. Bu güzel yavrularımızın sesleri arasında gerçekleştirdiğimiz bu törende olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyona katkı veren herkesi kutluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu bu hedef aslında herkes için örnek alınması gereken bir hedef” olduğunu belirtti. Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU ve protokol üyeleri ilimizde eğitim gören ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine satranç takımlarını dağıtarak, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin “Doğru Hamlede Buluşalım” adlı projesi kapsamında bu yıl 3. düzenlenen ve Kocaeli genelinde eğitim gören İlkokul 1. sınıf öğrencilerine 26 bin 555 adet satranç takımı dağıtım töreni, Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun yanısıra,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU, Vali yardımcıları Abdullah ETİL ve Derviş Ahmet SET, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK, İlçe Belediye Başkanları, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız SULAY ile çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız SULAY ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU’nun konuşmalarının ardından kürsüye gelen Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU yaptığı konuşmasında;

“En anlamlı ve özel olan insana yatırımı böylesi erken yaşlarda başlattığı genç beyinleri düşünen, araştıran ve çalışan bir şekilde motive edecek bir projeyi 3. yıla taşıdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Değerli Federasyon Başkanımıza gerçekte sporun satranç boyutunda sadece bir spor olmanın ötesinde zihin gelişimini sağlayan, zihin ve zihine bağlı melekeleri güçlendirerek genç beyinlerimizi satrançla buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Şüphesiz devam eden büyük yatırımlarımız, merkezi ve yerel ölçekte gerçekleştirdiğimiz çok büyük hizmetlerimiz var. Türkiye büyük geleceğe kararlı, emin ve kararlı adımlarla yürüyor.

İnşallah bu hedefi gerçekleştirecek çocuklarımız ve gençlerimizle bu süreç içerinde böylesi anlamlı hizmetlerle ve projelerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok kısa bir süre önce yine Büyükşehir Belediyemizin Türkiye’de artık marka haline gelen genç kuşaklara tablet dağıtım törenindeydik. Sosyal belediyecilik insana yatırımın, insana dayanarak geleceği kazanmanın çok önemli çalışmaları dalga dalga Türkiye’de yayılacak ve tüm belediyelere örnek olacaktır. Bu güzel yavrularımızın sesleri arasında gerçekleştirdiğimiz bu törende olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyona katkı veren herkesi kutluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu bu hedef aslında herkes için örnek alınması gereken bir hedef” olduğunu belirtti.

Vali Hasan Basri GÜZELOĞLU ve protokol üyeleri ilimizde eğitim gören ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine satranç takımlarını dağıtarak, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.