Çayırova’da Temizlik Operasyonu!

Çayırova 28.01.2015 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova’da Temizlik Operasyonu!

Çayırova’da Temizlik Operasyonu!

Çayırova Belediyesi, temizlik çalışmalarına özel olarak önem veriyor. Belediye daha temiz bir Çayırova için 102 personel ile 7 gün 24 saat çalışıyor. Semt Pazarları İçin Özel Ekip İlçe genelinde haftanın 5 günü kurulan semt pazarlarının temizliğini büyük bir titizlik ile sürdüren Çayırova Belediyesi, temizlik ve çevre düzenleme konusunda örnek çalışmalar sergiliyor. Özellikle Halk Sağlığı için önem arz eden Semt Pazarlarının temizlik ve sterilizasyon çalışmalarını oluşturduğu özel ekiple yürütüyor. Belediye, semt pazarlarının temizliğini 1 süpürge aracı, 1 çöp kamyonu, 1 katı atık toplama aracı, 1 sulama tankerinden oluşan araç filosu ve 6 temizlik işçisi ile aralıksız olarak sürdürüyor, cadde ve sokakları bir gün sonrası için kullanıma hazırlıyor. Demirci: “Temizlik En Öncelikli İşimiz” Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci konu ile ilgili değerlendirmesinde “belediye olarak alt yapıdan üst yapıya, imar işlerinden kültürel faaliyetlere birçok alanda üstlendiğimiz görevlerimiz var. Fakat temizlik konusu en hassas, ertelenemez ve direk insanımızın günlük hayatını etkileyen, asla ihmale gelmeyen, başta sağlığımızı etkileyen en öncelikli yükümlülüğümüzdür. Görevi yürüten arkadaşlarımıza da her fırsatta bu hassasiyetimizi vurguluyoruz. Halkımızdan da gece gündüz demeden ilçemizin temizliği için çalışan personelimize yardımcı olmalarını istirham ediyorum” dedi.
Çayırova’da Temizlik Operasyonu!

Çayırova Belediyesi, temizlik çalışmalarına özel olarak önem veriyor. Belediye daha temiz bir Çayırova için 102 personel ile 7 gün 24 saat çalışıyor.

Semt Pazarları İçin Özel Ekip

İlçe genelinde haftanın 5 günü kurulan semt pazarlarının temizliğini büyük bir titizlik ile sürdüren Çayırova Belediyesi, temizlik ve çevre düzenleme konusunda örnek çalışmalar sergiliyor. Özellikle Halk Sağlığı için önem arz eden Semt Pazarlarının temizlik ve sterilizasyon çalışmalarını oluşturduğu özel ekiple yürütüyor. Belediye, semt pazarlarının temizliğini 1 süpürge aracı, 1 çöp kamyonu, 1 katı atık toplama aracı, 1 sulama tankerinden oluşan araç filosu ve 6 temizlik işçisi ile aralıksız olarak sürdürüyor, cadde ve sokakları bir gün sonrası için kullanıma hazırlıyor.

Demirci: “Temizlik En Öncelikli İşimiz”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci konu ile ilgili değerlendirmesinde “belediye olarak alt yapıdan üst yapıya, imar işlerinden kültürel faaliyetlere birçok alanda üstlendiğimiz görevlerimiz var. Fakat temizlik konusu en hassas, ertelenemez ve direk insanımızın günlük hayatını etkileyen, asla ihmale gelmeyen, başta sağlığımızı etkileyen en öncelikli yükümlülüğümüzdür. Görevi yürüten arkadaşlarımıza da her fırsatta bu hassasiyetimizi vurguluyoruz. Halkımızdan da gece gündüz demeden ilçemizin temizliği için çalışan personelimize yardımcı olmalarını istirham ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.