2 Gün Kar Tatili

06.01.2015 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

2 Gün Kar Tatili

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Veliler, bugün yağan yoğun kara rağmen okulların tatil edilmemesine tepki göstermişti.

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle birçok ilimizde okullar tatil edilmiş, ancak Ankara'da yağan kara rağmen okullar tatil edilmemişti. Ankara'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok araç yolda kalırken, vatandaşlar ve özellikle öğrenciler büyük güçlük yaşamış, sabah çocuklarını okula götürmek için evden çıkan vatandaşlar, okulların tatil edilmemesine tepki göstermişti. BEKLENEN HABER GELDİ: EĞİTİME 2 GÜN ARA Beklenen haber akşamüstü geldi ve Ankara'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi. Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle; "BUZLANMA VE DONA DİKKAT" "İlimizde hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde; Hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden; 07-08 Ocak 2015 tarihlerinde (Çarşamba ve Perşembe) Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verilmiştir." KAMUDA ÇALIŞAN BAZI PERSONELLERE DE İZİN VAR "Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihlerde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür. Vatandaşlarımızın, oluşacak aşırı buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır."
Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Veliler, bugün yağan yoğun kara rağmen okulların tatil edilmemesine tepki göstermişti.

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle birçok ilimizde okullar tatil edilmiş, ancak Ankara'da yağan kara rağmen okullar tatil edilmemişti.

Ankara'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok araç yolda kalırken, vatandaşlar ve özellikle öğrenciler büyük güçlük yaşamış, sabah çocuklarını okula götürmek için evden çıkan vatandaşlar, okulların tatil edilmemesine tepki göstermişti.

BEKLENEN HABER GELDİ: EĞİTİME 2 GÜN ARA

Beklenen haber akşamüstü geldi ve Ankara'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle;

"BUZLANMA VE DONA DİKKAT"

"İlimizde hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde; Hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden; 07-08 Ocak 2015 tarihlerinde (Çarşamba ve Perşembe) Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verilmiştir."

KAMUDA ÇALIŞAN BAZI PERSONELLERE DE İZİN VAR

"Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihlerde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür. Vatandaşlarımızın, oluşacak aşırı buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.