GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Adalet isteyen bir adamın yanındayız

Darıca 22.06.2017 - 21:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Adalet isteyen bir adamın yanındayız

Darıca CHP İlçe Başkanlığı Adalet Yürüyüşünü sürdüren Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek üzere Çınaraltı’nda bir araya gelerek farklı bir eylem daha gerçekleştirdi.

Daha önce Çınaraltında CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne ilişkin aldığı karar ile ilgili bir basın açıklaması yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk daha sonra yurt geneli tüm örgütlerde uygulanması öngörülen “Sessiz Bekleyiş” eylemini Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirmişlerdi. Son olarak yine Çınaraltı’na bir araya gelen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar,  diğer parti yöneticileri ve vatandaşlar basın açıklaması ile birlikte bir sessiz bekleyiş eylemi yaptılar. ADALET TAVİZ VERİLEMEZ BİR KONUDUR Basın açıklmasında, “Adalet İsteyen Bir Adam”  cümlesi ile konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Yakup Törk, “Adalet bir gün herkese lazım olacak. Bu CHP ile ilgili bir durum değildir. Devletin temel taşı olan adalet kavramının tam uygulanması ve yargının bağımsızlığı konusudur. Taviz verilemez bir olgudur. Biz adalet için eylemlerimize, açıklamalarımıza devam edeceğiz. Genel başkanımıza nasıl destek vermemiz gerekiyorsa her koşulda, her ortamda destek vermyi sürdüreceğiz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanlığı Adalet Yürüyüşünü sürdüren Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek üzere Çınaraltı’nda bir araya gelerek farklı bir eylem daha gerçekleştirdi.

Daha önce Çınaraltında CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne ilişkin aldığı karar ile ilgili bir basın açıklaması yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk daha sonra yurt geneli tüm örgütlerde uygulanması öngörülen “Sessiz Bekleyiş” eylemini Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirmişlerdi. Son olarak yine Çınaraltı’na bir araya gelen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar,  diğer parti yöneticileri ve vatandaşlar basın açıklaması ile birlikte bir sessiz bekleyiş eylemi yaptılar.

ADALET TAVİZ VERİLEMEZ BİR KONUDUR

Basın açıklmasında, “Adalet İsteyen Bir Adam”  cümlesi ile konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Yakup Törk, “Adalet bir gün herkese lazım olacak. Bu CHP ile ilgili bir durum değildir. Devletin temel taşı olan adalet kavramının tam uygulanması ve yargının bağımsızlığı konusudur. Taviz verilemez bir olgudur. Biz adalet için eylemlerimize, açıklamalarımıza devam edeceğiz. Genel başkanımıza nasıl destek vermemiz gerekiyorsa her koşulda, her ortamda destek vermyi sürdüreceğiz.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.