Aday Adayları Görücüye Çıktı

Çayırova 16.11.2018 - 21:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aday Adayları Görücüye Çıktı

Çayırova AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 57. Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda 31 M1n Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Ak Parti'den belediye başkanlığı için dosyalarını teslim eden aday adaylarının tanıtımı da gerçekleşti.

Toplantıda Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aküzüm, Çayırova Kadın Ak Parti  Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, ana kame, icra ve organ yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri,  temayülde oy kullanacak olan delegeler ile mahalle teşkilat mensupları yerlerini aldı. Çayırova Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunan Alim Baş, Asamedin Yürük, Bünyamin Çiftçi, Bünyamin Laçin, Ziyaettin Akbaş, Fevzi Mahmut Çelik, İdris Demir, Hacer Banu Çürüksulu Demir, Servet Günay, Nurettin Kaya 57.Danışma Meclisi Toplantısında görücüye çıkan isimler oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aküzüm temayülün ne şekilde yapılacağı ile ilgili bilgilendirme yaptı. 57.Danışma Meclisi Toplantısı ve aday adayı tanıtım programında Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ilk kürsüye çıkan isim oldu. Gür konuşmasında, " Kurucu ilçe başkanımız, kurulu belde başkanımız, belediye başkanımız, eski partililerimiz hepsi bir yerde. Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah hiç bozulmaz. Temayül yoklaması için bir şifre belirlendi. Oyunuz sadece Cumhurbaşkanımızın önüne düşecek. Siz ve Cumhurbaşkanımız dışında oyunuzu Allahtan başka kimse bilmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun."dedi. Gür'ün ardından kürsüye gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci konuşmasında tüm belediye başkan aday adaylarına başarılar diledi. Başkan Demirci, "Tüm arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu yolda başarılar dilerim."dedi. Toplantı temayül ne şekilde yapılacağına ilişkin hazırlanan bir video sunumu ile devam ett. Sunumun ardından ise Çayırova Belediye Başkanlığı için aday adayı olan tüm isimler tek tek kürsüye gelerek kendileri ile kısa tanıtımlarını gerçekleştirdiler. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 57. Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda 31 M1n Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Ak Parti'den belediye başkanlığı için dosyalarını teslim eden aday adaylarının tanıtımı da gerçekleşti.

Toplantıda Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aküzüm, Çayırova Kadın Ak Parti  Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, ana kame, icra ve organ yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri,  temayülde oy kullanacak olan delegeler ile mahalle teşkilat mensupları yerlerini aldı. Çayırova Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunan Alim Baş, Asamedin Yürük, Bünyamin Çiftçi, Bünyamin Laçin, Ziyaettin Akbaş, Fevzi Mahmut Çelik, İdris Demir, Hacer Banu Çürüksulu Demir, Servet Günay, Nurettin Kaya 57.Danışma Meclisi Toplantısında görücüye çıkan isimler oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aküzüm temayülün ne şekilde yapılacağı ile ilgili bilgilendirme yaptı. 57.Danışma Meclisi Toplantısı ve aday adayı tanıtım programında Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ilk kürsüye çıkan isim oldu. Gür konuşmasında, " Kurucu ilçe başkanımız, kurulu belde başkanımız, belediye başkanımız, eski partililerimiz hepsi bir yerde. Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah hiç bozulmaz. Temayül yoklaması için bir şifre belirlendi. Oyunuz sadece Cumhurbaşkanımızın önüne düşecek. Siz ve Cumhurbaşkanımız dışında oyunuzu Allahtan başka kimse bilmeyecek. Şimdiden hayırlı olsun."dedi. Gür'ün ardından kürsüye gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci konuşmasında tüm belediye başkan aday adaylarına başarılar diledi. Başkan Demirci, "Tüm arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu yolda başarılar dilerim."dedi. Toplantı temayül ne şekilde yapılacağına ilişkin hazırlanan bir video sunumu ile devam ett. Sunumun ardından ise Çayırova Belediye Başkanlığı için aday adayı olan tüm isimler tek tek kürsüye gelerek kendileri ile kısa tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.