AK Gebze Toplandı

Gebze 03.01.2018 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Gebze Toplandı

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Gerçekleşen ilçe ana kademe, ilçe gençlik kolları ve ilçe kadın kolları kongresinin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı bir kaynaşma toplantısı düzenledi. Düzenlenen kaynaşma toplantısına AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder ve yönetimi, eski ilçe başkanı Hasan Soba ve yönetimi, eski ilçe gençlik kolları başkanı Ertan Kara ile eski ilçe kadın kolları başkanı Buket Tatoğlu katıldı. OY ORANIMIZI ARTTIRACAĞIZ Gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kaynaştırma toplantımıza hoş geldiniz. Bizim amacımız hep birlikte koordineli şekilde çalışmak. Aramızdaki uyumu yakalayarak 2019 seçimlerinde Gebze’deki oy oranımızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte daha güzel Gebze için çalışacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Birlik ve bütünlüğü sağlayacağız. Kongresini yeni tamamlayan kadın kolları başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.” dedi. SİYASETİ GENÇLEŞTİRECEĞİZ AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın konuşmasının ardından ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Ayhan, “Biz gençler olarak siyasetin gençleşmesi için çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi siyaseti gençleştireceğiz.” diye konuştu. İlçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz’dan sonra AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder bir konuşma yaptı. Başkan Önder, “Yeni gerçekleştirilen kongremizin ardından hız kesmeden kadınlarımız için çalışmalara başlayacağız.” şeklinde konuştu. 
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Gerçekleşen ilçe ana kademe, ilçe gençlik kolları ve ilçe kadın kolları kongresinin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı bir kaynaşma toplantısı düzenledi. Düzenlenen kaynaşma toplantısına AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi, ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder ve yönetimi, eski ilçe başkanı Hasan Soba ve yönetimi, eski ilçe gençlik kolları başkanı Ertan Kara ile eski ilçe kadın kolları başkanı Buket Tatoğlu katıldı.

OY ORANIMIZI ARTTIRACAĞIZ

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kaynaştırma toplantımıza hoş geldiniz. Bizim amacımız hep birlikte koordineli şekilde çalışmak. Aramızdaki uyumu yakalayarak 2019 seçimlerinde Gebze’deki oy oranımızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte daha güzel Gebze için çalışacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Birlik ve bütünlüğü sağlayacağız. Kongresini yeni tamamlayan kadın kolları başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.” dedi.

SİYASETİ GENÇLEŞTİRECEĞİZ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın konuşmasının ardından ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Ayhan, “Biz gençler olarak siyasetin gençleşmesi için çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi siyaseti gençleştireceğiz.” diye konuştu. İlçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz’dan sonra AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder bir konuşma yaptı. Başkan Önder, “Yeni gerçekleştirilen kongremizin ardından hız kesmeden kadınlarımız için çalışmalara başlayacağız.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.